Kdo je to?
Kdo je Kateřina Zemanová? Životopis Kateřina Zemanová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Kateřina Zemanová

Kdo je Kateřina Zemanová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Kateřina Zemanová, dcera bývalého české prezidenta Miloše Zemana, se narodila 1. ledna 1994 v Praze. Její matkou je Zemanová druhá manželka Ivana. Kateřina mezi lety 2005 a 2012 studovala na Prvním obnoveném reálném gymnáziu v Praze v Libni, studium však nedokončila.
Na půl roku odjela do Michiganu v USA, kde pobývala na tamních střední škole, a po svém návratu nedokázala složit komisionální zkoušky z matematiky. Proto nastoupila na soukromé pražské anglicko-české gymnázium AMAZON. Zde v roce 2014 úspěšně složila maturitní zkoušku.
Po maturitě odjela do zahraničí. Nějakou dobu žila v Anglii, Dánsku a Řecku. V roce 2016 však Miloš Zeman uvedl, že jeho dcera studuje a pracuje v Londýně.
Ještě v době svého středoškolského studia na PORGu se aktivně podílela na volební kampani svého otce. Nechala se slyšel, že “pokud se jej otec stane prezidentem, tak to bude jedna z nejlepších věcí, která se této zemi může stát”. Nutno podotknout, že s tímto výrokem by již tehdy mnozí nesouhlasili a po čas prezidentování Miloše Zemana odpůrců jen přibylo.
S kontroverzí svého otce si však Kateřina nikterak nezadá. Už v roce 2013, kdy byla sotva plnoletá, totiž média zahltily fotografie a videa pořízené na párty se skupinových sexem. Dívka velmi, velmi podobná Kateřině (včetně znamének na obličeji apod.) se na nich nacházela v těsné blízkosti známých pornoherců. Kateřina označila video za podvrh a tvrdila, že se podobné akce nikdy nezúčastnili, což ovšem v roce 2020 nakonec přiznala. Z otcova prvního manželství má nevlastního bratra neurologii Davida Zemana.
V současné době pracuje v IT a věnuje se nadaci. Podrobnosti o jejím osobním životě však nejsou veřejnosti známy. Možná se Kateřina poučila svými dřívějšími zkušenostmi a stranou bulváru se drží záměrně, možná po konci druhého volebního období jejího otce již o rodinu Zemanových nejeví média takový zájem.



Kdo je Kateřina Zemanová? Životopis Kateřina Zemanová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Základní informace o osobě Kateřina Zemanová

Národnost: česká
Datum narození: 1. ledna 1994
Místo narození: Praha

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Kateřina Zemanová? s rodinou a kamarády na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co znamená slovo Osifikace? Znáte termín Geografie? Víte, co je to Ulož.to? Víte, co je to Relikviář?

Klíčová slova: osobnost, vysvětlení, kde se narodila Kateřina Zemanová?, datum narození, politika, popis, kdo je Kateřina Zemanová?, národnost, biografie, zajímavosti, místo narození, Kateřina Zemanová, Kateřina Zemanová, politika, informace, život

Pojem Kateřina Zemanová je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Kateřina Zemanová ve Wikimedia Commons

Zkusit najít pojem Kateřina Zemanová ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít výraz Kateřina Zemanová na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Kateřina Zemanová na Google.cz

Najít výraz Kateřina Zemanová ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Kateřina Zemanová například v Microsoft Bing, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Stručná biografie, resp. životopis osoby Kateřina Zemanová

Teď už znáte odpověď na otázku Kdo je to Kateřina Zemanová? Kdy se narodila Kateřina Zemanová? Kde se narodila Kateřina Zemanová? Kateřina Zemanová je v kategorii Politika

Kategorie politika, náčelnice, kateřina Zemanová, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a úplnost informací. V textech mohou být věcné a technické nepřesnosti a gramatické či typografické chyby. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Zkuste též hledat informace osobnost, osobu, člověka Kateřina Zemanová dejme tomu např. v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Kateřina Zemanová i v jiné kategorii než je politika.