Kdo je to?
Kdo je Ondřej Bank? Životopis Ondřej Bank, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Bank

Kdo je Ondřej Bank? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Bank je významná postava českého lyžování. Je vícenásobným mistrem republiky v alpském lyžování. Vynikl především ve slalomu i obřím slalomu, poté přešel i na sjezdové disciplíny. K jeho největším úspěchům patří dvakrát získaný bronz v superkombinaci ze Světového poháru. Byl oceněn i jako nejlepší český lyžař titulem Král bílé stopy.
Během své kariéry však často utržil těžká zranění – zlomená lýtková a holenní kost s necelými dvěma roky rekonvalescence, otřes mozku a zlomená nártní kost - a další menší zranění. V roce 2016 se plně projevila zranění kolene, což Ondřeje Banka vedlo k ukončení profesionální sportovní kariéry. Po celou dobu svého sportovního působení měl plnou podporu rodiny, jeho trenérem byl zpočátku otec, později a toto místo nastoupil jeho bratr Tomáš. Je také otcem dvou synů. Angažuje se i v jiných oblastech, byl například úspěšným účastníkem soutěže Star Dance, kde s partnerkou obsadil druhé místo.



Kdo je Ondřej Bank? Životopis Ondřej Bank, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Ondřej Bank

Národnost: česká
Datum narození: 27. října 1980
Místo narození: Zábřeh

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Ondřej Bank? s vašimi známými a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Víte, co je to SIPO? Znáte definici termínu Scam? Vzpomněli byste si na význam slova Badyán? Pamatujete si definici pojmu Kreativita?

Klíčová slova: zajímavosti, datum narození, sport, místo narození, životopis, kdo je Ondřej Bank?, osobnosti, biografie, popis, wiki, Ondřej Bank, život, informace, sport, Ondřej Bank, osobnost

Pojem Ondřej Bank je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Ondřej Bank v dalších zdrojích

Zkusit najít termín Ondřej Bank ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Ondřej Bank ve Wikimedia Commons

Hledat frázi Ondřej Bank ve vyhledávači Yandex

Najít termín Ondřej Bank ve vyhledávači Qwant

Hledat výraz Ondřej Bank ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Bank například ve fulltextu Google.cz, v Google překladači, ve Wikislovníku, ve Wikipedii nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Stručná biografie, resp. životopis osoby Ondřej Bank

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Ondřej Bank? Kdy se narodil Ondřej Bank? Kde se narodil Ondřej Bank? Ondřej Bank se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, gymnastka postoj, ondřej Bank, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Neručíme za úplnost, správnost, přesnost ani aktuálnost zde uvedených informací. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Pokuste se také najít informace osobnost, osobu, člověka Ondřej Bank řekněme například ve známé Wikipedii, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Bank i v jiné kategorii než je sport.

Víte, co je to tablet, co je to router nebo co je to co je to Wi-fi? Pokud ne, odpověď naleznete zde.