Kdo je to?
Kdo je to Velvyslanec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Velvyslanec? Lidé, politika

Velvyslanec

Jaký je význam slova Velvyslanec? Co to znamená?

Velvyslanec je jedním z nejvyšších úředníků diplomatické služby. Zastupuje zájem svého státu ve státě jiném. Jeho sídlem je velvyslanectví. Jiný název pro velvyslance je vysoký komisař.
Velvyslanec má určité výsady – především exteritorialitu a diplomatickou imunitu. Stejně titulováni mohou být i nejvyšší úředníci významných mezinárodních organizací.



Kdo je to Velvyslanec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Velvyslanec? Lidé, politika

Zaujala vás definice slova Velvyslanec? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Vzpomenete si na definici slova Čtečka knih? Znáte definici termínu Forex? Vzpomněli byste si co znamená slovo Hydrosféra? Pamatujete si definici pojmu Lomený oblouk?

Klíčová slova: odborný výraz, slovo, pojem, politika, wikipedie, původ slova, synonymum, popis, přesný výraz, Velvyslanec, co znamená, definice, termín, přesný význam, politika, etymologie

Pojem Velvyslanec je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Linky na další online zdroje

Najít pojem Velvyslanec ve Wikislovníku

Vyhledat termín Velvyslanec ve Wikipedii

Zkusit najít pojem Velvyslanec na Google obrázcích

Hledejte bez špehování slovo Velvyslanec ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat heslo Velvyslanec v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Velvyslanec například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Microsoft Bing, ve videích na Youtube nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Velvyslanec

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Velvyslanec? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Velvyslanec? Definice pojmu Velvyslanec je v kategorii Politika

Kategorie politika, vlajka vztyčená, velvyslanec, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Neručíme za aktuálnost a správnost uvedených informací, chyby vyhrazeny. Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. Pokuste se vyhledat informace pojem, text, definici, dejme tomu například na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text. Berte prosím v úvahu, že stejná slova mohou mít více významů v různých oborech lidské činnosti. Radíme proto zkusit hledat pojem Velvyslanec v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je politika.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?