Kdo je to?
Kdo je Hanka Kynychová? Životopis Hanka Kynychová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hanka Kynychová

Kdo je Hanka Kynychová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Hanka Kynychová je moderátorka, cvičitelka aerobiku a instruktorka fitness. Sportu se věnovala od dětství, dělala hlavně gymnastiku a aerobik. Nejdříve pracovala jako vychovatelka v domově mládeže v Kroměříži. Poté se přesunula do Prahy, protože se chtěla věnovat prioritně aerobiku. V Praze studovala u zakladatelky českého aerobiku Heleny Jarkovské. Následně se stala cvičitelkou a recepční v jejím Fit klubu. V této době začala natáčet sportovní pořady pro Českou televizi a věnovat se aerobiku závodně.
Její videokazety o cvičení měly pozitivní ohlas a mnoho lidí podle nich začalo aktivně cvičit. Na základě těchto úspěchů dostala Kynychová nabídku cvičit v pořadu Snídaně s Novou, což byl významný impulz pro budoucí kariéru. V populárním pořadu cvičila každé ráno a stala se veřejně známou osobností. Díky tomu si mohla otevřít vlastní fit centrum, moderovat nebo vydávat vlastní DVD. Když Snídaně s Novou skončila, založila projekt Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, který se zaměřil na aktivity dětí z dětských domovů. Těmto aktivitám se postupně věnovala stále intenzivněji a později založila Nadační fond Hanky Kynychové. Ten se komplexně zaměřuje na pomoc dětem v dětských domovech a na osvětu veřejnosti. Kynychová se tak věnuje rozmanitým aktivitám od cvičení a moderování soutěží přes psaní knih o zdravém životním stylu až po vedení úspěšného Nadačního fondu.



Kdo je Hanka Kynychová? Životopis Hanka Kynychová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Hanka Kynychová

Národnost: česká
Datum narození: 10. dubna 1968
Místo narození: Kroměříž

Popis osobnosti Hanka Kynychová můžete sdílet s dalšími lidmi na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Argot? Vzpomněli byste si co označuje výraz Parapet? Pamatujete si definici pojmu CreepyPasta? Znáte termín Antifa?

Klíčová slova: informace, zajímavosti, wiki, lexikon, datum narození, wikipedie, Hanka Kynychová, vysvětlení, popis, osobnost, Hanka Kynychová, místo narození, národnost, kdy se narodila Hanka Kynychová?, biografie, životopis

Pojem Hanka Kynychová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Hanka Kynychová doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledat výraz Hanka Kynychová na Google.cz

Zkusit najít Hanka Kynychová ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Hanka Kynychová ve Wikimedia Commons

Hledat pojem Hanka Kynychová ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledejte bez špehování slovo Hanka Kynychová ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Hanka Kynychová například v Google obrázcích, v projektu slovnik.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve fulltextu Yahoo.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Biografie, životopis, kdo je to Hanka Kynychová?

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Hanka Kynychová? Kdy se narodila Hanka Kynychová? Kde se narodila Hanka Kynychová? Hanka Kynychová se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, parašutistka, hanka Kynychová, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Přes maximální snahu a opakovanou kontrolu mohou být některé informace nesprávné, nepřesné či neaktuální. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Zkuste též najít informace osobnost, osobu, člověka Hanka Kynychová kupř. na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít rozsáhlejší popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Hanka Kynychová i v jiné kategorii než je sport.