Kdo je to?
Kdo je to Kulturista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kulturista? Lidé, sport

Kulturista

Co znamená a jaký je význam slova Kulturista?

Kulturistika je sport, jehož cílem je dosáhnout ideálního vzhledu těla. Jedná se především o snahu dosáhnout dokonale vyrýsovaného svalstva a těla, které bude mít správné proporce.
Kulturistika jako sportovní odvětví se začala vyvíjet v 19. století. Kulturisté musejí zvládnout velké tréninkové dávky a dodržovat speciální jídelníčky. Následně prezentují své výsledky na soutěžích, které mohou mít národní i mezinárodní charakter.
S kulturistikou jsou však také často spojovány různé formy dopingu.



Kdo je to Kulturista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Kulturista? Lidé, sport

Zaujala vás definice pojmu Kulturista? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Víte, co je to Nezlomitelná mezera? Vzpomněli byste si co znamená slovo Katalogový podvod? Vzpomněli byste si na význam slova Restrikce? Víte co je Dysfrenie?

Klíčová slova: etymologie, sport, wiki, přesný výraz, Kulturista, slovo, definice, význam, synonymum, formulace, heslo, informace, přesný význam, pojem, popis, wikipedie

Pojem Kulturista je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Vyhledat pojem Kulturista ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat slovo Kulturista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat výraz Kulturista na Google obrázcích

Hledejte bez špehování slovo Kulturista ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít pojem Kulturista ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Kulturista například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Microsoft Bing, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Lingea slovnících.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Co znamená Kulturista? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Kulturista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Kulturista? Definice pojmu Kulturista patří do sekce Sport

Kategorie sport, sumo žena, kulturista, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Neručíme za přesnost informací. Možnost chyb vyhrazena. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Doporučujeme taktéž hledat informace pojem, termín, výraz,heslo dejme tomu například na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text. Berte na vědomí, že pojmy mohou mít více významů v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než sport).