Kdo je to?
Kdo je to Vlastenec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Vlastenec? Lidé, politika

Vlastenec

Jaký je význam slova Vlastenec? Co to znamená?

Vlastenec nebo cizím slovem patriot je člověk hrdý na svou zemi. Vlastenectví se více šířilo hlavně v dobách, kdy měli lidé pocit, že jejich rodnou zemi, jazyk a kulturu něco nebo někdo ohrožuje (v Čechách se jedná o dobu národního obrození). Patritorismus však není tak vyhrocený jako nacionalismus. To, že je někdo vlastenec, neznamená, že nemůže mí úctu k jiným národům.



Kdo je to Vlastenec? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Vlastenec? Lidé, politika

Zaujala vás definice pojmu Vlastenec? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co označuje výraz UNESCO? Vzpomenete si na definici slova Rum? Znáte pojem Lipom? Vzpomněli byste si na význam slova Ich-forma?

Klíčová slova: přesný výraz, informace, wiki, synonymum, odborný výraz, význam, vysvětlení, politika, slovo, Vlastenec, původ slova, termín, etymologie, wikipedie, formulace, lexikon

Pojem Vlastenec je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Vlastenec lze najít v následujících zdrojích

Zkusit najít výraz Vlastenec ve vyhledávači Yahoo

Hledat výraz Vlastenec ve Wikipedii

Zkusit najít pojem Vlastenec ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Vlastenec ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Vlastenec na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Vlastenec například ve fulltextu Yahoo.com, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Google.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Podívejte se také na tyto osobnosti, odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Co znamená Vlastenec? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Právě jste zjistili Kdo je to Vlastenec? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Vlastenec? Definice pojmu Vlastenec patří do sekce Politika

Kategorie politika, premiér, vlastenec, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Informace jsou bez záruky, provozovatel neručí za správnost a aktuálnost informací v textech. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Aktuální informace lze většinou nalézt výraz, text, termín, pojem kupříkladu v internetové Wikipedii, kde můžete najít podrobný popis. Nezapomeňte prosím, že výrazy, hesla mohou mít víc významů podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Vlastenec v jiné sekci než politika.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.