Kdo je to?
Kdo je Petr Čech? Životopis Petr Čech, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Petr Čech

Kdo je Petr Čech? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Petr Čech je fotbalista, bývalý český reprezentant. Bývá řazen mezi nejlepší fotbalové brankáře světa. Je také jedním z českých vítězů Ligy mistrů. V anglické Premier League drží rekord v počtu vychytaných čistých kont. Za českou fotbalovou reprezentaci odchytal největší počet zápasů a v počtu vychytaných nul překonal i klubový rekord FC Chelsea.
Petr Čech je také spoluautorem své vlastní autobiografie.



Kdo je Petr Čech? Životopis Petr Čech, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Petr Čech

Národnost: česká
Datum narození: 20. května 1982
Místo narození: Plzeň

Zaujala vás biografie osobnosti Petr Čech? Potom se podělte s jinými osobami na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Víte, co je to Oxymoron? Pamatujete si definici pojmu Antika? Vzpomněli byste si na význam slova Chanelling? Vzpomněli byste si co znamená slovo Server?

Klíčová slova: osobnost, sport, biografie, Petr Čech, vysvětlení, kdo je Petr Čech?, informace, popis, život, místo narození, životopis, wikipedie, wiki, narození, lexikon, osobnosti

Pojem Petr Čech je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Hledat termín Petr Čech ve vyhledávači Yahoo

Najít výraz Petr Čech ve Wikipedii

Hledejte bez špehování slovo Petr Čech ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít termín Petr Čech ve Wikislovníku

Najít termín Petr Čech na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Petr Čech například ve vyhledávači Seznam.cz, v Google překladači, ve Wikislovníku, v Microsoft Bing nebo v Lingea slovnících.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Životopis, kdo je Petr Čech? Stručná biografie

Teďka už zajisté víte Kdo je to Petr Čech? Kdy se narodil Petr Čech? Kde se narodil Petr Čech? Petr Čech je v kategorii Sport

Kategorie sport, cyklistka, petr Čech, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost, správnost a přesnost informací uvedených na tomto webu. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Petr Čech dejme tomu například na stránkách Wikipedie, kde můžete najít komplexní popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Petr Čech i v jiné kategorii než je sport.