Kdo je to?
Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fundamentalista? Lidé, politika

Fundamentalista

Co znamená a jaký je význam slova Fundamentalista?

Fundamentalista je označení pro člověka, který lpí na základních principech. Toto pojmenování bývá často využíváno v náboženství.
Zde je fundamentalista člověk, který trvá na doslovném výkladu základních náboženských textů a v tomto znění je chce i aplikovat do života. Je přesvědčen o své pravdě a není tolerantní vůči odlišným náhledům nebo jiným bohům. Často moralizuje a může prosazovat xenofobní názory.



Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fundamentalista? Lidé, politika

Sdílejte tento text s heslem Fundamentalista s jinými lidmi na sociálních sítích, jako jsou Facebook, Pinterest, síť X (dříve Twitter), Reddit apod.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Polenta? Rozumíte pojmu Squash? Pamatujete si definici pojmu Export? Znáte pojem Socialismus?

Klíčová slova: přesný výraz, lexikon, význam, etymologie, politika, přesný význam, význam slova, vysvětlení, Fundamentalista, politika, popis, wiki, význam pojmu, slovo, synonymum, co znamená

Pojem Fundamentalista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších zdrojích

Zkusit najít termín Fundamentalista ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat výraz Fundamentalista na Google obrázcích

Vyhledat pojem Fundamentalista v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat videa s názvem Fundamentalista na Youtube

Najít slovo Fundamentalista ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Fundamentalista například ve fulltextu Google.cz, v Lingea slovnících, ve videích na Youtube, ve Wikipedii nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Co znamená Fundamentalista? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Fundamentalista? Definice pojmu Fundamentalista patří do kategorie Politika

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Za uvedené informace neručíme. Přes veškerou pečlivost se mohou v textech objevit chybné údaje nebo pravopisné chyby. Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Zkuste najít informace výraz, slovo, definici, slovíčko dejme tomu například na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text. Termíny, slova, pojmy, resp. hesla mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.