Kdo je to?
Kdo je to Hejtman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Hejtman? Lidé, politika

Hejtman

Co znamená a jaký je význam slova Hejtman?

Slovo hejtman má více významů. Historicky existoval hejtman jako vojenská hodnost či jako funkce zástupce panovníka. V současné době jako hejtmana označujeme nejvyššího představitele kraje v ČR. Hejtmani jsou voleni v krajských volbách. Doba trvání funkce je 4 roky. Hejtmanem se stává příslušník vítězné politické strany v krajských volbách.



Kdo je to Hejtman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Hejtman? Lidé, politika

Definici slova Hejtman můžete sdílet s přáteli a kamarády na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Id? Znáte termín Mykologie? Pamatujete si definici pojmu Determinant? Víte, co je to Stříbrný gól?

Klíčová slova: termín, význam pojmu, pojem, informace, politika, přesný výraz, synonymum, heslo, význam slova, popis, přesný výraz, přesný význam, wikipedie, význam, co znamená, formulace

Pojem Hejtman je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Hledat videa s názvem Hejtman na Youtube

Zkusit najít slovo Hejtman na Google.cz

Zkusit najít pojem Hejtman v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledejte bez špehování slovo Hejtman ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít termín Hejtman ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Hejtman například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Microsoft Bing nebo v Lingea slovnících.

Výběr pojmů, slov, hesel, termínů, výrazů, osobností

Co znamená Hejtman? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Nyní už nejspíš víte Kdo je to Hejtman? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Hejtman? Definice pojmu Hejtman je v kategorii Politika

Kategorie politika, vlajka tři barvy, hejtman, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Přes veškerou pečlivost mohou texty chyby. Za případné faktické nebo pravopisné chyby se dopředu omlouváme. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Čerstvé informace hledejte výraz, heslo, pojem, termín, text, slovo dejme tomu třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete podrobný text. Nezapomeňte prosím, že ke každému slovu může existovat vícero definic v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je Politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.