Kdo je to?
Kdo je to Hejtman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Hejtman? Lidé, politika

Hejtman

Jaký je význam slova Hejtman? Co to znamená?

Slovo hejtman má více významů. Historicky existoval hejtman jako vojenská hodnost či jako funkce zástupce panovníka. V současné době jako hejtmana označujeme nejvyššího představitele kraje v ČR. Hejtmani jsou voleni v krajských volbách. Doba trvání funkce je 4 roky. Hejtmanem se stává příslušník vítězné politické strany v krajských volbách.



Kdo je to Hejtman? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Hejtman? Lidé, politika

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Znáte pojem Id? Vzpomněli byste si co označuje výraz Nevěra? Pamatujete si definici pojmu Determinant? Znáte termín Procesor?

Klíčová slova: wiki, heslo, význam, vysvětlení, přesný výraz, informace, původ slova, Hejtman, definice, lexikon, formulace, přesný výraz, synonymum, popis, význam slova, slovo

Pojem Hejtman je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Hejtman v dalších zdrojích

Zkusit najít heslo Hejtman ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Hejtman ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít výraz Hejtman ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Hejtman ve Wikimedia Commons

Hledat heslo Hejtman ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Hejtman například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Google obrázcích, ve Wikislovníku nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Vysvětlení významu slova Hejtman, definice, vysvětlení pojmu

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Hejtman? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Hejtman? Definice pojmu Hejtman patří do sekce Politika

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Můžete též vyzkoušet hledat informace výraz, text, termín, pojem řekněme v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text. Berte prosím na vědomí, že slovní spojení mívají několik různých významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie politika.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.