Kdo je to?
Kdo je Markéta Řeháková? Životopis Markéta Řeháková, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Markéta Řeháková

Kdo je Markéta Řeháková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Markéta Řeháková je česká novinářka. Od roku 2023 tisková mluvčí prezidenta ČR.
Vystudovala mediální studia na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity a dosáhla zde na titul Bc. Následně získala titul MSc. na Birminghamské univerzitě, kde se zaměřila na bezpečnostní studia.
Ještě během studií začala pracovat jako novinářka (například v Economii), zaměřovala se na zahraniční a bezpečnostní témata. Po studiích přešla jako bezpečnostní analytička a specialistka na dezinformace ve společnosti Semantic Visions.
Od roku 2022 spolupracovala Řeháková jako mediální expertka s armádním generálem ve výslužbě Petrem Pavlem na jeho společenské iniciativě Spolu silnější. Po oznámení, že bude Petr Pavel kandidovat v prezidentských volbách 2023, se Řeháková stala manažerkou komunikace jeho kampaně. Po vítězství Pavla ve volbách se Markéta Řeháková stala tiskovou mluvčí prezidenta republiky.
Během volebního večera působila Markéta Řeháková značně emotivním, podle některých kritik až neprofesionálním dojmem, proto vzbudilo její jmenování do funkce tiskové mluvčí prezidenta Pavla určité kontroverze. Post však začala zastávat navzdory kritice.



Kdo je Markéta Řeháková? Životopis Markéta Řeháková, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Základní informace o osobě Markéta Řeháková

Národnost: česká
Datum narození: 6. srpna 1993
Místo narození: Brno

Líbí se stručný životopis s osobou Markéta Řeháková? Pak se podělte s vašimi známými a kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Pamatujete si definici pojmu Algoritmus? Znáte definici termínu Draslík? Znáte termín Biret? Pamatujete si definici pojmu Vlastenectví?

Klíčová slova: místo narození, politika, Markéta Řeháková, zajímavosti, lexikon, život, osobnosti, osobnost, kdy se narodila Markéta Řeháková?, Markéta Řeháková, datum narození, kdo je Markéta Řeháková?, informace, vysvětlení, wiki, popis

Pojem Markéta Řeháková je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Markéta Řeháková v následujících vyhledávačích

Hledat slovo Markéta Řeháková ve Wikislovníku

Hledejte bez špehování slovo Markéta Řeháková ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Markéta Řeháková na Youtube

Najít výraz Markéta Řeháková ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat heslo Markéta Řeháková ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Markéta Řeháková například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Yahoo.com, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Doporučujeme tyto osobnosti, pojmy, výrazy a termíny

Stručná biografie, resp. životopis osoby Markéta Řeháková

Teď už znáte odpověď na otázku Kdo je to Markéta Řeháková? Kdy se narodila Markéta Řeháková? Kde se narodila Markéta Řeháková? Markéta Řeháková se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, náčelnice, markéta Řeháková, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Markéta Řeháková dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Markéta Řeháková i v jiné kategorii než je politika.