Kdo je to?
Kdo je to Pivot? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pivot? Lidé, sport

Pivot

Co znamená a jaký je význam slova Pivot?

Pivot je termín používaný pro basketbalového hráče, který má postavení v podkošovém prostoru. Pivot je v týmu jeden, případně dva. Jeho úkolem je pohybovat se v tomto prostoru, skórovat a získávat míč do držení svého týmu. Obvykle se jedná o vysokého hráče, který má díky své výšce možnost útočit na koš z blízké vzdálenosti.
Termín se používá i v dalším sportu, a to v házené. Zde je tak označen ofenzivní hráč, který zaujímá pozici v prostoru protihráčské obrany.



Kdo je to Pivot? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pivot? Lidé, sport

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Znáte pojem Aerobní cvičení? Znáte termín Stud? Pamatujete si definici pojmu Struma? Víte, co je to Michelinská hvězda?

Klíčová slova: wikipedie, wiki, synonymum, informace, přesný výraz, etymologie, význam pojmu, přesný výraz, původ slova, sport, Pivot, popis, heslo, význam, pojem, sport

Pojem Pivot je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Pivot zkuste navštívit tyto odkazy

Vyhledat výraz Pivot ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat slovo Pivot ve vyhledávači Yandex

Hledat výraz Pivot ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat frázi Pivot ve Wikipedii

Vyhledat heslo Pivot v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Pivot například ve ruském vyhledávači Yandex, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Vysvětlení významu slova Pivot, definice, vysvětlení pojmu

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Pivot? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Pivot? Definice pojmu Pivot patří do kategorie Sport

Kategorie sport, házenkář, pivot, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby. Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Můžete též vyzkoušet hledat informace výraz, slovo, definici, slovíčko řekněme například v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete delší popis. Nezapomeňte prosím, že ke každému slovu může existovat vícero definic podle různých oborů. Hledejte proto odborný pojem i jinde než v sekci sport.