Kdo je to?
Kdo je to Marxista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Marxista? Lidé, politika

Marxista

Co znamená a jaký je význam slova Marxista?

Marxismus je politická ideologie, kterou vytvořil Karl Marx a dále rozvinul Bedřich Engels. "Biblí" marxistů je Marxovo dílo Kapitál. V něm Marx pojímá dějiny jako neustálý souboj mezi společenskými třídami, kde bohatí vykořisťují chudé a rostoucí majetkové rozdíly mezi jednotlivými třídami společnosti nemohou skončit jinak než revolucí. Nereálnost Marxových teorií a jejich zneužití komunisty je z dějin dobře známé.



Kdo je to Marxista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Marxista? Lidé, politika

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Víte co je Dyskalkulie? Víte co je LSD? Rozumíte pojmu Botox? Vzpomněli byste si co označuje výraz Arganový olej?

Klíčová slova: přesný výraz, význam slova, význam pojmu, popis, odborný výraz, informace, slovo, lexikon, synonymum, wiki, politika, etymologie, přesný význam, wikipedie, co znamená, formulace

Pojem Marxista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Najít slovo Marxista ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat slovo Marxista ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Marxista ve Wikimedia Commons

Hledat výraz Marxista ve Wikipedii

Najít pojem Marxista ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Marxista například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Lingea slovnících, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v evropském vyhledávači Qwant nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Vysvětlení významu slova Marxista, definice, vysvětlení pojmu

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Marxista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Marxista? Definice pojmu Marxista patří do sekce Politika

Kategorie politika, kongresmen, marxista, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost, správnost a přesnost údajů zveřejněných na stránkách. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Doporučujeme vyhledat informace pojem, termín, výraz,heslo dejme tomu třeba v projektu Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic podle různých oborů. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je Politika.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.