Kdo je to?
Kdo je to Marxista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Marxista? Lidé, politika

Marxista

Jaký je význam slova Marxista? Co to znamená?

Marxismus je politická ideologie, kterou vytvořil Karl Marx a dále rozvinul Bedřich Engels. "Biblí" marxistů je Marxovo dílo Kapitál. V něm Marx pojímá dějiny jako neustálý souboj mezi společenskými třídami, kde bohatí vykořisťují chudé a rostoucí majetkové rozdíly mezi jednotlivými třídami společnosti nemohou skončit jinak než revolucí. Nereálnost Marxových teorií a jejich zneužití komunisty je z dějin dobře známé.



Kdo je to Marxista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Marxista? Lidé, politika

Zaujala vás definice slova Marxista? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Víte co je Dyskalkulie? Pamatujete si definici pojmu Džuveč? Rozumíte pojmu Botox? Vzpomněli byste si co znamená slovo Perlinka?

Klíčová slova: politika, význam pojmu, odborný výraz, termín, význam slova, etymologie, formulace, popis, pojem, Marxista, politika, přesný význam, Marxista, slovo, přesný výraz, původ slova

Pojem Marxista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Marxista doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít Marxista ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít Marxista ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Marxista na Youtube

Hledat termín Marxista ve vyhledávači Yandex

Vyhledat výraz Marxista ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Marxista například v metavyhledávači Info.com, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, v Google obrázcích nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Marxista

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Marxista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Marxista? Definice pojmu Marxista je v kategorii Politika

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Omlouváme se za případné neaktuální údaje a pravopisné chyby na webových stránkách. Snažíme se neustále zlepšovat obsah a kvalitu stránek, a vaše zpětná vazba je pro mě velmi důležitá. Děkujeme za pochopení.Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pokuste se také najít informace pojem, text, definici, například na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic v různých oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte po pojmu Marxista i v jiných kategoriích (než politika).

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.