Kdo je to?
Kdo je Barbora Špotáková? Životopis Barbora Špotáková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Barbora Špotáková

Kdo je Barbora Špotáková? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Barbora Špotáková je atletka – oštěpařka, dříve vícebojařka. Dvakrát v této disciplíně zvítězila i na olympiádě – na LOH v Pekingu a v Londýně. Je členkou ASC Dukla Praha. Drží světový rekord v hodu oštěpem (72,28 m). Barbora Špotáková je také nositelkou Medaile Za zásluhy.
Sportovní kariéru dvakrát přerušila z důvodu mateřských povinností.



Kdo je Barbora Špotáková? Životopis Barbora Špotáková, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Barbora Špotáková

Národnost: česká
Datum narození: 30. června 1981
Místo narození: Jablonec nad Nisou

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Barbora Špotáková sdílet s vašimi kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Znáte termín Achillova pata? Znáte definici termínu Indemnita? Vzpomenete si na definici slova Rozdvojená osobnost? Pamatujete si definici pojmu Korporace?

Klíčová slova: osobnost, kde se narodila Barbora Špotáková?, biografie, datum narození, popis, Barbora Špotáková, sport, kdo je Barbora Špotáková?, wikipedie, národnost, místo narození, lexikon, vysvětlení, Barbora Špotáková, zajímavosti, sport

Pojem Barbora Špotáková je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Barbora Špotáková lze najít v následujících zdrojích

Zkusit najít heslo Barbora Špotáková ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat termín Barbora Špotáková ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Barbora Špotáková na Youtube

Zkusit najít výraz Barbora Špotáková ve fulltextu Seznam.cz

Najít termín Barbora Špotáková na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Barbora Špotáková například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v projektu slovnik.cz, ve Wikipedii, ve videích na Youtube nebo v Lingea slovnících.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Životopis, kdo je Barbora Špotáková? Stručná biografie

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Barbora Špotáková? Kdy se narodila Barbora Špotáková? Kde se narodila Barbora Špotáková? Barbora Špotáková je v sekci Sport

Text vytvořen pro server Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka Barbora Špotáková třeba v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Barbora Špotáková i v jiné kategorii než je sport.