Kdo je to?
Kdo je Vladimír Řepka? Životopis Vladimír Řepka, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Vladimír Řepka

Kdo je Vladimír Řepka? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Vladimír Řepka je především tiskový mluvčí. Za svou kariéru ale už získal mnoho zkušeností z různých odvětví.
V září 1996 začal hrát v Městském divadle v mostě – Divadle Rozmanitostí. Vystupoval s loutkami, sám za sebe i v černém divadle. V dubnu 2000 se stal členem týmu Radia Evropy 2, kde sám moderoval pořad MaXXimum muziky a jiná vysílání připravoval. Mezi lety 2006 a 2007 byl programovým ředitelem Fajn radia.
Mezi lety 2007 a 2015 pracoval jako mluvčí Ministerstva vnitra České republiky. Měl na starost přípravu podkladů, komunikaci a zastupování MV ČR navenek, psaní tiskových zpráv a komunikaci s novináři. V průběhu této spolupráce se rozhodl nastoupit na univerzitu.
Vladimír Řepka získal bakalářský titul v roce 2017 na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně na Fakultě multimediálních komunikací. Plynule navázal magisterským studiem marketingové komunikace, které úspěšně ukončil v roce 2019.
Už během svého magisterského studia „přestoupil“ od MV ke spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí České republiky a v červenci 2018 se stal tiskovým mluvčím Ministerstva spravedlnosti České republiky, kde zůstal dodnes.
V minulosti také pracoval jako vedoucí oddělení komunikace a tiskový mluvčí Magistrátu hlavního města Prahy.
V osobním životě tvoří už od roku 2003 stabilní pár s moderátorem Karlem Voříškem. Dvacáté výročí oslavili na dovolené v Thajsku, a přesto že je od sebe dělí skoro generace, rozumí si skvěle.



Kdo je Vladimír Řepka? Životopis Vladimír Řepka, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní údaje o osobě Vladimír Řepka

Národnost: česká

Zaujala vás biografie osobnosti Vladimír Řepka? Potom se podělte s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Umeocet? Vzpomněli byste si na význam slova Číslovka? Znáte termín Zubní váček? Znáte definici termínu Nížina?

Klíčová slova: politika, osobnosti, osobnost, popis, informace, wiki, Vladimír Řepka, vysvětlení, biografie, wikipedie, Vladimír Řepka, politika, národnost, lexikon, životopis, kdo je Vladimír Řepka?

Pojem Vladimír Řepka je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Vladimír Řepka v následujících vyhledávačích

Hledejte bez špehování slovo Vladimír Řepka ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat slovo Vladimír Řepka ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat termín Vladimír Řepka na Google.cz

Zkusit najít slovo Vladimír Řepka ve vyhledávači Yahoo

Hledat pojem Vladimír Řepka v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Vladimír Řepka například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve vyhledávači Seznam.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Stručná biografie, resp. životopis osoby Vladimír Řepka

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku Kdo je to Vladimír Řepka? Vladimír Řepka se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, náčelnice štábu, vladimír Řepka, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. I přesto je možné, že jsme některou chybu přehlédli. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Vyzkoušejte nalézt informace osobnost, osobu, člověka Vladimír Řepka např. v internetové Wikipedii, kde můžete najít nejspíše podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Vladimír Řepka i v jiné kategorii než je politika.