Kdo je to?
Kdo je Anna Kellnerová? Životopis Anna Kellnerová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Anna Kellnerová

Kdo je Anna Kellnerová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Anna Kellnerová je úspěšná parkurová jezdkyně a juniorská mistryně České republiky. Její otec byl Petr Kellner, nejbohatší člověk v ČR. Od dětství se pohybovala ve stájích a brzy se začala věnovat závodění. Na začátku kariéry ji trénoval bývalý jezdec Marek Javorský, od roku 2015 trénuje pod irskou jezdkyní Jessicou Kurten. V roce 2012 získala v juniorské kategorii mistrovský titul v družstvu a o rok později jako jednotlivec. V roce 2014 přestoupila do kategorie mladých jezdců a vyhrála další dva tituly. Českou republiku pravidelně reprezentuje na mezinárodních soutěžích. Úspěšná byla zejména v sérii závodů Global Champions League. V roce 2021 se zúčastnila olympijských her s klisnou Catch Me If You Can, na které jezdí od roku 2018, ale do finálové fáze nepostoupila. Příprava na olympiádu byla psychicky náročná, protože na začátku roku její otec při nehodně tragicky zahynul.
Od roku 2017 je jejím partnerem podnikatel Daniel Křetínský, který se v žebříčku nejbohatších Čechů pohybuje na prvních místech a spoluvlastní pražskou Spartu. Kellnerová je známá pracovitostí, kterou práce s koňmi vyžaduje. Navzdory tomu, že je dcerou slavného a bohatého otce, mediální slávě se dlouho vyhýbala. Petr Kellner totiž pečlivě chránil soukromí sebe i své rodiny. Postupně se ale dostávala do povědomí veřejnosti, zejména díky jezdecké kariéře. Vedle závodnické dráhy se věnuje univerzitnímu studiu byznys managementu. Při výběru studia hrálo roli rodinné zázemí a budoucí možnost částečně převzít řízení podniků. Vedle koňských závodů sleduje tenis nebo fotbal, jejím sportovním vzorem je brankář Petr Čech.



Kdo je Anna Kellnerová? Životopis Anna Kellnerová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní údaje o osobě Anna Kellnerová

Národnost: česká
Datum narození: 26. listopadu 1996
Místo narození: Praha

Zaujala vás biografie osobnosti Anna Kellnerová? Potom se podělte s ostatními na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Rozumíte pojmu Léto? Znáte pojem Cloudové úložiště? Znáte definici termínu Frappé? Vzpomenete si na definici slova Parodie?

Klíčová slova: kdo je Anna Kellnerová?, Anna Kellnerová, wikipedie, wiki, místo narození, národnost, lexikon, osobnost, zajímavosti, životopis, datum narození, biografie, sport, sport, popis, narození

Pojem Anna Kellnerová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro další informace o termínu Anna Kellnerová zkuste tyto odkazy

Najít výraz Anna Kellnerová ve vyhledávači Yahoo

Hledat pojem Anna Kellnerová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít pojem Anna Kellnerová ve vyhledávači Yandex

Najít výraz Anna Kellnerová ve vyhledávači Qwant

Hledejte bez špehování slovo Anna Kellnerová ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Anna Kellnerová například ve fulltextu Yahoo.com, v Google překladači, ve vyhledávači Seznam.cz, v Google obrázcích nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Doporučujeme tyto osobnosti, pojmy, výrazy a termíny

Stručná biografie, resp. životopis osoby Anna Kellnerová

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Anna Kellnerová? Kdy se narodila Anna Kellnerová? Kde se narodila Anna Kellnerová? Anna Kellnerová je v sekci Sport

Kategorie sport, sumo muž, anna Kellnerová, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Chyby vyhrazeny. Litujem, že není v našich silách provádět pravidelně aktualizace všech textů. Vyzkoušejte nalézt informace osobnost, osobu, člověka Anna Kellnerová řekněme například v internetové Wikipedii, kde můžete najít podrobný popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Anna Kellnerová i v jiné kategorii než je sport.