Kdo je to?
Kdo je to Cvičitel? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Cvičitel? Lidé, sport

Cvičitel

Jaký je význam slova Cvičitel? Co to znamená?

Cvičitel je termín pro člověka, který je vyškolený nebo vystudovaný v oblasti sportu nebo jakéhokoliv cvičení a jeho úkolem je trénovat nebo cvičit ostatní lidi. Synonymem pro cvičitele je také trenér, instruktor, lektor nebo kouč. V přechýleném tvaru jsou to pak cvičitelka, trenérka, instruktorka, lektorka nebo koučka.
V současné době se často můžeme setkat s termínem „cvičitel zdravotní tělesné výchovy“, který může předcvičovat například osobám se zdravotním postižením, ale i osobám, které mají jakékoliv zdravotní problémy (se zády, rukama atd.) Takovýto cvičitel nabízí klientům většinou cviky vybrané z jiných oblastí (jóga, fitness, kardio, pilates), a uzpůsobuje je osobám podle jejich zdravotních omezení (cukrovka, epilepsie). Díky tomu může cvičit prakticky každý.
Dále se termín cvičitel používá ve sportovním odvětví jezdectví. Cvičitel zde má za úkol naučit klienta sedět v sedle koně, bezpečně se pohybovat a pečovat o koně, v dalších fázích pak má naučit klienta základní pohyby koně, základní drezuru, základní skokovou výbavu a bezpečný pohyb v terénu.



Kdo je to Cvičitel? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Cvičitel? Lidé, sport

Sdílejte text pojmu Cvičitel s vašimi kamarády, známými a přáteli na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Rozumíte pojmu Fettuccine? Znáte pojem Hustilka? Znáte definici termínu Variabilní symbol? Vzpomenete si na definici slova Promlčený dluh?

Klíčová slova: Cvičitel, wiki, pojem, popis, lexikon, synonymum, heslo, informace, Cvičitel, co znamená, definice, sport, odborný výraz, sport, vysvětlení, etymologie

Pojem Cvičitel je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Vyhledat termín Cvičitel na Google.cz

Zkusit najít termín Cvičitel ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít heslo Cvičitel ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat slovo Cvičitel ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít pojem Cvičitel ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Cvičitel například v metavyhledávači Info.com, v projektu slovnik.cz, v evropském vyhledávači Qwant, v Google obrázcích nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodné osobnosti, pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Vysvětlení významu slova Cvičitel, definice, vysvětlení pojmu

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Cvičitel? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Cvičitel? Definice pojmu Cvičitel se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, parašutistka, cvičitel, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. I přesto je možné, že jsme některou chybu přehlédli. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Zkuste hledat informace výraz, slovo, definici, termín např. v české Wikipedii, kde můžete najít nejspíše podrobnější text. Nezapomeňte, že termíny a hesla mohou mít víc významů vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto hledat termín Cvičitel hledat i v jiných kategoriích (než sport).