Kdo je to?
Kdo je Lucie Charvátová? Životopis Lucie Charvátová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Lucie Charvátová

Kdo je Lucie Charvátová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Lucie Charvátová je česká biatlonistka.
Lucka se narodila 1. března 1993 v Hradci Králové, celé dětství prožila ve Vrchlabí a Špindlerově Mlýně a to ji zřejmě přivedlo k lásce k lyžování. Původně se sice věnovala běhu na lyžích, ale brzy (2013) přešla k biatlonu, což bylo zjevně dobře. Jako dospívající trénovala v oddílu SVS Krkonoše Vrchlabí, potom v ČKS SKI Jilemnice, kde byl jejím trenérem Václav Haman. Od sezóny 2013/14 se každoročně účastní závodů Světového poháru v biatlonu. Nejlepšího individuálního výsledku dosáhla v sezóně 2015/16, kdy byla v rakouském Hochfilzenu pátá. Ve štafetě pak skončila spolu s kolegyněmi Gabriela Soukalová, Eva Puskarčíková a Veronika Vítková na medailových místech hned několikrát (Anterselva, Prokljuka, Oberhorf). Na Mistrovství světa dosáhla nejlepšího umístění ve sprintu v italské Anterselvě v sezóně 2019/20, kdy doběhla třetí. Lucka ale nespí na vavřínech a při sportu vystudovala inženýrský titul na Ekonomické fakultě Technické univerzity v Liberci, v současnosti studuje MBA na Vysoké škole tělesné výchovy a sportu Palestra. Ráda čte, a když má čas na odpočinek, dá si dobrou kávu nebo sklenku vína, nejlépe s přáteli. Jejím velkým snem je procestovat celý svět.



Kdo je Lucie Charvátová? Životopis Lucie Charvátová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Základní údaje o osobě Lucie Charvátová

Národnost: česká
Datum narození: 1. 3. 1993
Místo narození: Hradec Králové

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Lucie Charvátová s vaším okruhem známých osob na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Víte co je Červená knihovna? Vzpomněli byste si co znamená slovo Slovo souznačné? Rozumíte pojmu Přestupný rok? Víte co je Spam?

Klíčová slova: kdo je Lucie Charvátová?, narození, kde se narodila Lucie Charvátová?, osobnosti, datum narození, sport, kdy se narodila Lucie Charvátová?, vysvětlení, národnost, zajímavosti, informace, popis, Lucie Charvátová, Lucie Charvátová, sport, biografie

Pojem Lucie Charvátová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Lucie Charvátová zkuste navštívit tyto odkazy

Vyhledat pojem Lucie Charvátová ve vyhledávači Qwant

Najít heslo Lucie Charvátová ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat frázi Lucie Charvátová ve Wikipedii

Hledat heslo Lucie Charvátová ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít výraz Lucie Charvátová na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Lucie Charvátová například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Google překladači, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Stručná biografie, resp. životopis osoby Lucie Charvátová

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Lucie Charvátová? Kdy se narodila Lucie Charvátová? Kde se narodila Lucie Charvátová? Lucie Charvátová patří do sekce Sport

Kategorie sport, Monako formule, lucie Charvátová, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Lucie Charvátová řekněme v projektu Wikipedia, kde můžete najít delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Lucie Charvátová i v jiné kategorii než je sport.