Kdo je to?
Kdo je Radek Filipi? Životopis Radek Filipi, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Radek Filipi

Kdo je Radek Filipi? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ačkoliv je Radek Filipi mistrem světa v benchpressu (patří mezi světovou špičku), do povědomí veřejnosti vstoupil spíš jako partner a manažer Lucie Bílé.
Radek Filipi se zaměřuje na soutěže v tlaku na lavici. V benchpressu závodí oficiálně již od roku 2019. Hned na svých prvních závodech na mistrovství světa v Brazílii získal zlatou medaili, a to v kategorii do 140 kg. Tehdy dokázal zvednout nad hlavu úžasných 190 kg. V následujících letech Radkovi přibývaly další zlaté medaile z Mistrovství světa a Evropy v disciplíně benchpressu v podpůrném dresu. Na stejných závodech získal v kategoriích RAW stříbrnou medaili.
Kvůli zdravotním problémům dokázal úplně proměnit svoji postavu. Během půl roku shodil neuvěřitelných 33 kg. Jeho postava se v současnosti pyšní vyrýsovanými svaly a pekáči buchet na břiše.
Radek Filipi je i uznávaným fitness trenérem. Tomu se věnoval několik let. Později pracoval i jako osobní řidič pražské primátorky Krnáčové. 16 let hrál volejbal, ale to dle jeho vlastních slov měl o nějakých 30 kilo méně. Při jeho výšce 197 cm a současných 125 kilech by to zřejmě už ani nešlo.
Od roku 2017 je oficiálním partnerem o sedmnáct let starší Lucie Bílé. S tou se seznámil na obnovené premiéře muzikálu Carmen. Lucie ho poté zaměstnala jako svého manažera.
Zajímavostí v jeho životním příběhu je změna jména. Původně se tento svalovec jmenoval Radek Fejerčák. Ovšem traumatické vzpomínky na agresivního otce propadlého démonu alkoholu ho přiměly ke změně jména. Tím se podle jeho vlastních slov od tyrana definitivně odstřihl.
Ačkoliv je v současné době Radek doslova na výsluní, jeho minulost má ale i své stinné stránky. Nejprve nasekal u různých lichvářů obrovské dluhy, které nedokázal splácet. Z problému ho vytáhla jeho tehdejší přítelkyně, která si vzala v bance úvěr a dluhy za něj zaplatila.
V současné době se Radek Filipi živí především jako manažer Lucie Bílé, kdy se stará o blaho své přítelkyně. Jak sám přiznal, komplexem ze slávy Lucie prý netrpí.



Kdo je Radek Filipi? Životopis Radek Filipi, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Radek Filipi

Národnost: česká
Datum narození: 4.7.1983
Místo narození: Ostrava

Sdílejte tuto stránku s osobností Radek Filipi s vašimi známými a kamarády na Twitteru, Redditu, Pinterestu, Facebooku nebo na jiných, zde neuvedených sociálních sítích.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si co znamená slovo Borelióza? Znáte termín Selenium? Víte, co je to Zemská kůra? Víte, co je to Ledové víno?

Klíčová slova: osobnosti, kdy se narodil Radek Filipi?, místo narození, kdo je Radek Filipi?, datum narození, biografie, sport, informace, život, kde se narodil Radek Filipi?, wikipedie, lexikon, vysvětlení, Radek Filipi, sport, zajímavosti

Pojem Radek Filipi je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Zkusit najít termín Radek Filipi na Google obrázcích

Najít termín Radek Filipi ve vyhledávači Yandex

Najít heslo Radek Filipi ve Wikipedii

Zkusit najít frázi Radek Filipi ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít výraz Radek Filipi ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Radek Filipi například ve ruském vyhledávači Yandex, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v evropském vyhledávači Qwant nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Tipy na další významy slov, osobnosti, pojmy a termíny

Stručná biografie, resp. životopis osoby Radek Filipi

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku Kdo je to Radek Filipi? Kdy se narodil Radek Filipi? Kde se narodil Radek Filipi? Radek Filipi se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, fotbalistka, radek Filipi, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Doporučujeme zkusit nalézt informace osobnost, osobu, člověka Radek Filipi dejme tomu třeba na stránkách projektu Wikipedia, kde naleznete nejspíš komplexnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Radek Filipi i v jiné kategorii než je sport.