Kdo je to?
Kdo je to Pravičák? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pravičák? Lidé, politika

Pravičák

Jaký je význam slova Pravičák? Co to znamená?

Pravičák je poměrně široké označení. V základním významu pojmenovává větší množství ideologií a politických stanovisek. Pojem pravičák se nejčastěji používá pro příslušníka skupiny, který podporuje zachování tradic v oblasti tradičních hodnot a obyčejů, sociálního členění, ekonomických svobod a minimalizace pravomocí státu ve společnosti.
Pravičáci jsou zastánci kapitalizmu, soukromé kontroly výrobních prostředků, tržního hospodářství a volného trhu.



Kdo je to Pravičák? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pravičák? Lidé, politika

Zaujalo vás slovo, termín Pravičák? Potom se podělte s kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Praganda? Vzpomněli byste si co znamená slovo Bandy? Znáte termín Valgomed? Víte co je Zlatý klas?

Klíčová slova: wikipedie, wiki, přesný význam, původ slova, pojem, přesný výraz, slovo, význam slova, formulace, definice, odborný výraz, popis, politika, význam pojmu, lexikon, co znamená

Pojem Pravičák je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Pravičák

Najít termín Pravičák ve vyhledávači Qwant

Vyhledat pojem Pravičák ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít Pravičák ve Wikipedii

Zkusit najít výraz Pravičák v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít termín Pravičák ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Pravičák například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikipedii, v Microsoft Bing nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Co znamená Pravičák? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Pravičák? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Pravičák? Definice pojmu Pravičák se nachází v kategorii Politika

Text vytvořen pro Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Zkuste též najít informace výraz, slovo, definici, termín třeba ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text. Nezapomeňte prosím, že každé slovo může mít vícero významů podle toho o jaký obor se jedná. Doporučujeme vám hledat v jiných sekcích (než Politika).

Máte malé děti a potřebujete je zabavit? Vyzkoušejte omalovánky online. Nic není třeba tisknout a vše je zdarma ve vašem prohlížeči.