Kdo je to?
Kdo je to Uprchlík? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Uprchlík? Lidé, politika

Uprchlík

Co znamená a jaký je význam slova Uprchlík?

Uprchlík nebo také běženec je označení pro člověka, který nedobrovolně opustil zemi, v níž žil, protože byl ohrožen jeho život, případně svoboda. Uprchlíci utíkají ze zemí, kde probíhá válečný konflikt, občanská válka nebo kde jim hrozí vězení za jejich politické názory či aktivity, případně pronásledování kvůli jejich víře či barvě pleti. Uprchlíci mají podle mezinárodních dohod právo požádat o azyl v cizí zemi. V Evropě se nyní jedná o velmi aktuální problém s naprostou absencí možných (a realizovatelných) řešení.



Kdo je to Uprchlík? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Uprchlík? Lidé, politika

Zaujalo vás slovo, termín Uprchlík? Potom se podělte s kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Pamatujete si definici pojmu Zelená karta? Vzpomenete si na definici slova SOLUS? Znáte termín Autobiografie? Vzpomněli byste si na význam slova Leporelo?

Klíčová slova: synonymum, Uprchlík, význam pojmu, slovo, pojem, politika, formulace, heslo, lexikon, přesný význam, termín, wiki, wikipedie, význam, Uprchlík, politika

Pojem Uprchlík je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Hledat výraz Uprchlík ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat videa s názvem Uprchlík na Youtube

Najít termín Uprchlík na Google.cz

Hledat frázi Uprchlík ve vyhledávači Yahoo

Hledat frázi Uprchlík ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Uprchlík například ve videích na Youtube, v Google překladači, v Google obrázcích, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr náhodných osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Co znamená Uprchlík? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Nyní již víte Kdo je to Uprchlík? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Uprchlík? Definice pojmu Uprchlík se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, první ministr, uprchlík, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Vyzkoušejte nalézt informace pojem, slovo, termín, výrazkupříkladu v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete delší popis. Neměli byste zapomenout na to, že ke každému výrazu, může existovat víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Hledejte proto odborný pojem i jinde než v sekci politika.

Chcete se dozvědět kdo slaví svátek (jmeniny) na Slovensku, v Polsku, Německu nebo v České republice? Pak se podívejte na web obsahující kalendář svátků.