Kdo je to?
Kdo je Alexander Ovečkin? Životopis Alexander Ovečkin, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Alexander Ovečkin

Kdo je Alexander Ovečkin? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Alexander Ovečkin je hokejový útočník. Profesionální hokejista s přezdívkou Ovie působí v týmu NHL Washington Capitals. Je jedním z nejlepších útočníků ve světovém měřítku. Pochází ze sportovní rodiny, hokej hraje od osmi let. Začínal v Dynamu Moskva a rychle se propracoval mezi největší talenty ruské superligy. V roce 2004 ho draftoval tým Washington Capitals, v roce 2005 začal hrát v NHL.
Alexandr Ovečkin je nositelem mnoha hokejových ocenění – pro nejlepšího nováčka, pro vítěze kanadského o, ro nejlepšího střelce, pro nejlepšího hráče a několikrát hrál i v utkání hvězd All Star game.



Kdo je Alexander Ovečkin? Životopis Alexander Ovečkin, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Alexander Ovečkin

Národnost: Rusko
Datum narození: 19.9.1985
Místo narození: Moskva

Líbí se stručný životopis s osobou Alexander Ovečkin? Pak se podělte s blízkými na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Znáte pojem Spořicí účet? Pamatujete si definici pojmu Zimní čas? Pamatujete si definici pojmu Tržní cena? Vzpomněli byste si co znamená slovo De facto?

Klíčová slova: wiki, lexikon, wikipedie, život, osobnost, kdo je Alexander Ovečkin?, datum narození, sport, kdy se narodil Alexander Ovečkin?, popis, narození, místo narození, biografie, kde se narodil Alexander Ovečkin?, vysvětlení, Alexander Ovečkin

Pojem Alexander Ovečkin je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat výraz Alexander Ovečkin ve Wikipedii

Zkusit najít termín Alexander Ovečkin ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat heslo Alexander Ovečkin ve vyhledávači Qwant

Hledat frázi Alexander Ovečkin ve vyhledávači Yandex

Vyhledat výraz Alexander Ovečkin na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Alexander Ovečkin například ve vyhledávači Seznam.cz, v Lingea slovnících, ve Wikislovníku, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Biografie, životopis, kdo je to Alexander Ovečkin?

Nyní již víte Kdo je to Alexander Ovečkin? Kdy se narodil Alexander Ovečkin? Kde se narodil Alexander Ovečkin? Alexander Ovečkin je v kategorii Sport

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Veškeré texty jsou bez záruky. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Pokuste se také najít informace osobnost, osobu, člověka Alexander Ovečkin řekněme třeba v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Alexander Ovečkin i v jiné kategorii než je sport.