Kdo je to?
Kdo je Filip Hronek? Životopis Filip Hronek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Filip Hronek

Kdo je Filip Hronek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Filip Hronek, zvaný také Hroňas, je hokejový obránce. Jeho hokejové začátky jsou spojeny s HC VCES Hradec Králové, kde hrál jako mladší dorostenec. Společně s týmem juniorů postoupl do extraligy a poprvé si zahrál za A tým. Ve Finsku v roce 2016 skončil na juniorském mistrovství světa na 5. příčce.
O rok později draftovna MSal Filipa Hronka tým NHL Detroit Red Wings. V další sezóně byl obráncem mužstva Saginaw Spirit a Grand Rapids Griffins. Filip Hronek byl v roce 2018 nominován do týmu na MS v Dánsku a v roce 2019 na Slovensku.



Kdo je Filip Hronek? Životopis Filip Hronek, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Filip Hronek

Národnost: česká
Datum narození: 2.11.1997
Místo narození: Hradec Králové

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Filip Hronek? s jinými osobami na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Znáte definici termínu Evaluace? Vzpomněli byste si co znamená slovo Chili con carne? Vzpomněli byste si co označuje výraz Utopie? Víte co je Suchý cider?

Klíčová slova: osobnost, Filip Hronek, zajímavosti, lexikon, kdo je Filip Hronek?, informace, místo narození, vysvětlení, biografie, osobnosti, wikipedie, wiki, sport, sport, kdy se narodil Filip Hronek?, národnost

Pojem Filip Hronek je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu Filip Hronek hledejte v níže uvedených zdrojích

Vyhledat termín Filip Hronek ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Filip Hronek ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat pojem Filip Hronek ve vyhledávači Qwant

Vyhledat slovo Filip Hronek ve vyhledávači Yandex

Vyhledat pojem Filip Hronek ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Filip Hronek například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google překladači, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Microsoft Bing nebo v Lingea slovnících.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Životopis, kdo je Filip Hronek? Stručná biografie

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Filip Hronek? Kdy se narodil Filip Hronek? Kde se narodil Filip Hronek? Filip Hronek je v kategorii Sport

Kategorie sport, krasobruslařka, filip Hronek, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. Doporučujeme vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Filip Hronek dejme tomu například v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Filip Hronek i v jiné kategorii než je sport.