Kdo je to?
Kdo je Ryan Lochte? Životopis Ryan Lochte, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ryan Lochte

Kdo je Ryan Lochte? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ryan Lochte je významný americký sportovec, patří k nejlepším plavcům světa. Je vlastníkem šesti olympijských zlatých medailí, tří stříbrných a tří bronzových. Osmnáctkrát byl mistrem světa v dlouhém bazénu, dvaadvacetkrát mistrem světa v krátkém bazénu.
Ryan Lochte byl také držitelem světových rekordů na 200 m znak a 400 m polohový závod a stejně úspěšný byl také ve štafetě 4x200 volným způsobem.



Kdo je Ryan Lochte? Životopis Ryan Lochte, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Ryan Lochte

Národnost: USA
Datum narození: 3. srpna 1984
Místo narození: Rochester

Popis osobnosti Ryan Lochte můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Epizeuxis? Vzpomenete si na definici slova Atomismus? Vzpomněli byste si co znamená slovo Ad hoc? Vzpomněli byste si na význam slova Porucha osobnosti?

Klíčová slova: sport, kde se narodil Ryan Lochte?, datum narození, zajímavosti, kdo je Ryan Lochte?, místo narození, Ryan Lochte, životopis, kdy se narodil Ryan Lochte?, osobnosti, popis, osobnost, vysvětlení, narození, informace, wiki

Pojem Ryan Lochte je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Najít pojem Ryan Lochte ve vyhledávači Yahoo

Hledat videa s názvem Ryan Lochte na Youtube

Hledejte bez špehování slovo Ryan Lochte ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít výraz Ryan Lochte ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Ryan Lochte ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Ryan Lochte například v Microsoft Bing, v nabídce zboží na Heureka.cz, v evropském vyhledávači Qwant, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Biografie, životopis, kdo je to Ryan Lochte?

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Ryan Lochte? Kdy se narodil Ryan Lochte? Kde se narodil Ryan Lochte? Ryan Lochte je v sekci Sport

Sepsáno redaktory Superia.cz. Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Ryan Lochte například ve Wikipedii, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ryan Lochte i v jiné kategorii než je sport.