Kdo je to?
Kdo je Ryan Lochte? Životopis Ryan Lochte, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ryan Lochte

Kdo je Ryan Lochte? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ryan Lochte je významný americký sportovec, patří k nejlepším plavcům světa. Je vlastníkem šesti olympijských zlatých medailí, tří stříbrných a tří bronzových. Osmnáctkrát byl mistrem světa v dlouhém bazénu, dvaadvacetkrát mistrem světa v krátkém bazénu.
Ryan Lochte byl také držitelem světových rekordů na 200 m znak a 400 m polohový závod a stejně úspěšný byl také ve štafetě 4x200 volným způsobem.



Kdo je Ryan Lochte? Životopis Ryan Lochte, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Ryan Lochte

Národnost: USA
Datum narození: 3. srpna 1984
Místo narození: Rochester

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Ryan Lochte? s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomenete si na definici slova Epizeuxis? Pamatujete si definici pojmu Domicil? Vzpomněli byste si co znamená slovo Ad hoc? Vzpomněli byste si co znamená slovo Okupace?

Klíčová slova: sport, životopis, sport, wikipedie, kdo je Ryan Lochte?, Ryan Lochte, wiki, kdy se narodil Ryan Lochte?, biografie, osobnosti, narození, datum narození, místo narození, Ryan Lochte, informace, osobnost

Pojem Ryan Lochte je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Hledat slovo Ryan Lochte ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít frázi Ryan Lochte ve vyhledávači Yahoo

Hledat videa s názvem Ryan Lochte na Youtube

Hledejte bez špehování slovo Ryan Lochte ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Ryan Lochte ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Ryan Lochte například v Microsoft Bing, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikipedii, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Doporučené odborné pojmy, osobnosti, termíny, výrazy a hesla

Stručná biografie, resp. životopis osoby Ryan Lochte

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku Kdo je to Ryan Lochte? Kdy se narodil Ryan Lochte? Kde se narodil Ryan Lochte? Ryan Lochte je v sekci Sport

Kategorie sport, judistka, ryan Lochte, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Provozovatel neručí za aktuálnost a přesnost informací v textech. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Ryan Lochte např. v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete komplexní text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ryan Lochte i v jiné kategorii než je sport.