Kdo je to?
Kdo je Bohumír Dufek? Životopis Bohumír Dufek, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Bohumír Dufek

Kdo je Bohumír Dufek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Bohumír Dufek je český odborář. Jeden z výrazných odborových předáků v českém prostředí.
Na střední škole vystudoval obor mechanizace zemědělství a lesnictví a v tomto či příbuzných oborech pracoval až do roku 1990. V tomto roce se stal tajemníkem (a později i předsedou) Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy Čech a Moravy, což předurčilo jeho další kariéru. Od roku 1999 až do roku 2019 působil v Evropské federaci odborových svazů pracovníků v zemědělství, potravinářství a turismu jako viceprezident. Dále se pohybuje na vrcholných funkcích v celé řadě dalších odborových institucí - např. Asociace samostatných odborů (předseda od roku 1995). Od roku 2015 je též členem Evropského hospodářského a sociálního výboru.
Mediální vody rozčeřil především v době koronavirové pandemie, kdy živnostníkům a podnikatelům, kteří museli z důvodu vládou nařízených restrikcích zavřít své podniky, radil, ať se rekvalifikují na svářeče nebo jdou dělat jinou dělnickou profesi.



Kdo je Bohumír Dufek? Životopis Bohumír Dufek, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Bohumír Dufek

Národnost: česká
Datum narození: 6. února 1955
Místo narození: Havlíčkův Brod

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Bohumír Dufek sdílet s bližními na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Znáte definici termínu Tonik? Víte co je Vesmír? Vzpomněli byste si co označuje výraz Tropická noc? Vzpomněli byste si co označuje výraz Disimulace?

Klíčová slova: politika, wiki, osobnosti, národnost, místo narození, Bohumír Dufek, životopis, narození, kdy se narodil Bohumír Dufek?, wikipedie, informace, zajímavosti, lexikon, popis, biografie, vysvětlení

Pojem Bohumír Dufek je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o výrazu Bohumír Dufek

Najít heslo Bohumír Dufek na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Bohumír Dufek ve Wikimedia Commons

Hledejte bez špehování slovo Bohumír Dufek ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít slovo Bohumír Dufek ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít slovo Bohumír Dufek ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Bohumír Dufek například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v nabídce zboží na Heureka.cz, v evropském vyhledávači Qwant, v Google obrázcích nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Doporučené pojmy, slova, osobnosti, odborné termíny a výrazy

Životopis, kdo je Bohumír Dufek? Stručná biografie

Teď už znáte odpověď na otázku Kdo je to Bohumír Dufek? Kdy se narodil Bohumír Dufek? Kde se narodil Bohumír Dufek? Bohumír Dufek se nachází v sekci Politika

Kategorie politika, senátor, bohumír Dufek, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Provozovatel neručí za úplnost, pravdivost či aktuálnost informací na těchto webových stránkách. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Bohumír Dufek dejme tomu v otevřené encyklopedii Wikipedia, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Bohumír Dufek i v jiné kategorii než je politika.