Kdo je to?
Kdo je to Demokrat? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Demokrat? Lidé, politika

Demokrat

Co znamená a jaký je význam slova Demokrat?

Demokrat je pojmenování stoupence jedné z klíčových politických stran USA, která vznikla na počátku 19. století. Původně se jednalo o zastoupení zájmů jižanských zemědělských států, později se přidala i část obyvatel Severu. Popularita této strany významně vzrostla v době vlády prezidenta Roosevelta, kdy vstoupil v platnost program radikálních sociálních a ekonomických reforem.
Demokratičtí prezidenti Kennedy a Johnson svou podporou programům obrany lidských práv a odmítáním rasové segregace ztratili část jižanských voličů, takže i když demokraté měli převahu v kongresu, o křeslo prezidenta museli obtížně bojovat. Pro současné demokraty je typická reforma sociální a zdravotnické péče a daňový systém znevýhodňující bohaté jedince a velké koncerny a podniky.



Kdo je to Demokrat? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Demokrat? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Demokrat? s vašimi kamarády na Redditu, Facebooku, Pinterestu nebo na jiných tzv. sociálních sítích.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Částice? Znáte termín Jesličky? Pamatujete si definici pojmu Behavioralismus? Víte, co je to Klub 27?

Klíčová slova: formulace, Demokrat, význam, význam slova, politika, termín, pojem, wikipedie, slovo, synonymum, heslo, původ slova, přesný výraz, co znamená, vysvětlení, etymologie

Pojem Demokrat je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Demokrat ve Wikimedia Commons

Hledat výraz Demokrat ve vyhledávači Yandex

Vyhledat slovo Demokrat na Google.cz

Vyhledat heslo Demokrat ve vyhledávači Qwant

Vyhledat heslo Demokrat ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Demokrat například ve ruském vyhledávači Yandex, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v evropském vyhledávači Qwant, ve Wikislovníku nebo v Lingea slovnících.

Náhodné osobnosti, pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Co znamená Demokrat? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Demokrat? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Demokrat? Definice pojmu Demokrat je v sekci Politika

Kategorie politika, náčelnice štábu, demokrat, ilustrační obrázek

Napsáno redaktory Superia.cz. Navzdory veškeré pečlivosti neručíme za úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Pokuste se vyhledat informace výraz, definici, slovo, termín kupříkladu na české Wikipedii, kde naleznete delší popis. Nezapomeňte prosím, že ke každému slovu může existovat vícero definic v různém kontextu, v různých oborech. Hledejte proto odborný pojem i jinde než v sekci politika.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.