Kdo je to?
Kdo je David Rittich? Životopis David Rittich, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

David Rittich

Kdo je David Rittich? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

David Rittich je hokejový brankář, který v současné době působí v NHL v týmu Calgary Flames. Hokejové začátky Davida Ritticha jsou spojené s klubem Dukla Jihlava. Vliv na hokejovou kariéru mělo rodinné prostředí, protože Davidův otec byl profesionální hokejový rozhodčí a David Rittich se v dětství jezdil dívat na zápasy, ve kterých byl jeho otec na ledě. Zajímavostí je, že také David Rittich vlastní licenci rozhodčího. Brzy však bylo jasné, že profesně se bude věnovat hráčské kariéře. Dobrých výkonů v prvoligové Jihlavě si všimla extraligová Mladá Boleslav a David Rittich se díky tomu v roce 2014 dostal do nejvyšší české soutěže. V Mladé Boleslavi se během krátké doby vypracoval v důležitou oporu celého týmu. Úspěšného působení v Mladé Boleslavi si všimli v zahraničí a Rittich se přes extraligovou Boleslav dostal až do slavné NHL. Vyhlédl si ho totiž kanadský klub Calgary Flames. Stejně jako v Mladé Boleslavi, i v Calgary si David Rittich brzy vybudoval pevnou pozici. V první sezóně v letech 2016-2017 odchytal Rittich pouze jeden zápas NHL a zbytek sezóny strávil v nižší lize AHL. Každý další rok však znamenal stabilnější pozici a více odchytaných zápasů za hlavní tým. To se odrazilo také v reprezentační kariéře a během mistrovství světa v roce 2018 si David Rittich v Dánsku poprvé zachytal za reprezentační tým.



Kdo je David Rittich? Životopis David Rittich, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě David Rittich

Národnost: česká
Datum narození: 19. srpna 1992
Místo narození: Jihlava

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je David Rittich? se známými na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Představa? Pamatujete si definici pojmu MRSA? Vzpomněli byste si co znamená slovo Solenoid? Vzpomněli byste si co znamená slovo Pappardelle?

Klíčová slova: životopis, kde se narodil David Rittich?, informace, kdy se narodil David Rittich?, David Rittich, místo narození, národnost, wiki, vysvětlení, osobnost, biografie, život, datum narození, sport, David Rittich, kdo je David Rittich?

Pojem David Rittich je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Zkusit najít pojem David Rittich v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít frázi David Rittich ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít slovo David Rittich ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat výraz David Rittich ve vyhledávači Yahoo

Hledat výraz David Rittich ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo David Rittich například v Google obrázcích, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Výběr náhodných osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Stručná biografie, resp. životopis osoby David Rittich

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to David Rittich? Kdy se narodil David Rittich? Kde se narodil David Rittich? David Rittich je v kategorii Sport

Kategorie sport, krasobruslařka, david Rittich, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka David Rittich dejme tomu např. ve známé Wikipedii, kde naleznete podrobnější popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost David Rittich i v jiné kategorii než je sport.