Kdo je to?
Kdo je Jakub Janda? Životopis Jakub Janda, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jakub Janda

Kdo je Jakub Janda? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jakub Janda je český sportovec, bývalý skokan na lyžích, a současně politik. Největším úspěchem jeho sportovní kariéry bylo vítězství ve Světovém poháru, kterého dosáhl jako první z českých reprezentantů. Na závodech získal větší počet druhých a třetích míst a vždy se umístil v první desítce závodníků. Reprezentoval ČR i na MS v letech na lyžích.
Jakub Janda vstoupil později do politiky, v říjnu 2017 se stal poslancem PS Parlamentu ČR za ODS, od roku 2018 je ve Svazu lyžařů předsedou Úseku skoku na lyžích.



Kdo je Jakub Janda? Životopis Jakub Janda, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Jakub Janda

Národnost: česká
Datum narození: 27. dubna 1978
Místo narození: Čeladná

Zaujala vás biografie osobnosti Jakub Janda? Potom se podělte s dalšími lidmi na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Vzpomněli byste si co označuje výraz Angína? Znáte definici termínu Taslan? Znáte pojem Feudalismus? Pamatujete si definici pojmu Downův syndrom?

Klíčová slova: život, informace, osobnost, osobnosti, Jakub Janda, lexikon, wikipedie, biografie, datum narození, narození, místo narození, kde se narodil Jakub Janda?, kdo je Jakub Janda?, životopis, sport, sport

Pojem Jakub Janda je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Jakub Janda doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Najít výraz Jakub Janda na Google obrázcích

Najít slovo Jakub Janda ve Wikipedii

Vyhledat slovo Jakub Janda ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Jakub Janda ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Jakub Janda v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Jakub Janda například ve videích na Youtube, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v metavyhledávači Info.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Další vybraná hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy

Biografie, životopis, kdo je to Jakub Janda?

Na stránce jste se mohli dozvědět: Kdo je to Jakub Janda? Kdy se narodil Jakub Janda? Kde se narodil Jakub Janda? Jakub Janda se nachází v sekci Sport

Text vytvořen pro server Superia.cz. Provozovatel neručí za úplnost, pravdivost či aktuálnost informací na těchto webových stránkách. Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Jakub Janda dejme tomu například v internetové Wikipedii, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jakub Janda i v jiné kategorii než je sport.