Kdo je to?
Kdo je Jaroslav Štefec? Životopis Jaroslav Štefec, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Jaroslav Štefec

Kdo je Jaroslav Štefec? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Plukovník Jaroslav Štefec je vysokoškolský přednášející, vojenský analitik a odborník na témata související s obranou státu. Jeho vyjádření lze často slyšet z médií.
V roce 1975 nastoupil Jaroslav Štefec studium Raketového inženýrství na Vojenské akademii v Brně a o pět let později získal v tomto oboru inženýrský titul. Po dvouleté pauze se na Vojenskou akademii vrátil a získal titul CSc. (PhD). Jeho zaměřením tehdy byly raketové motory na tuhá paliva.
V mezičase mezi studiem působil jako velitel raketové transportní baterie 9K72 Elbrus v Kostelci nad Orlicí. Během navazujícího doktorského studia začal přednášet na své alma mater, kde setrval až do roku 1995. V té době změnil působiště a přesunul se na Vojenský institut managementu v Brně. I zde se věnoval přednáškové činnosti.
V roce 2001 absolvoval kurz věnovaný anglickému jazyku a literatuře na York & Rippon University a Anglii.
Rok 1998 zavál Jaroslava Štefce do Prahy. Stal se poradcem ministra obrany Vladimíra Vetchého a následně Národním ředitelem pro vyzbrojování České republiky taktéž na Ministerstvu obrany. Na MO se vrátil ještě později. Od roku 2010 působil opět jako poradce ministra obrany.
Mezi lety 2001 a 2003 se věnoval výzkumu v rámci Ústavu strategických studií, následně se stal ředitelem ve společnosti XEOS spol. s.r.o. 6 let byl spolumajitelem a výkonným ředitelem ve společnosti ICT agency, s.r.o. a v současné době působí na pozici generálního ředitele společnosti Masada Security Solutions, která je oficiálním konzultantem zástupců izraelského zbrojního průmyslu a výcvikových středisek v Izraeli.



Kdo je Jaroslav Štefec? Životopis Jaroslav Štefec, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní údaje o osobě Jaroslav Štefec

Národnost: česká

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Jaroslav Štefec s dalšími osobami na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte definici termínu Federace? Víte co je Twitch? Vzpomněli byste si co označuje výraz Konkubinát? Vzpomněli byste si co označuje výraz Tragédie?

Klíčová slova: wiki, biografie, informace, wikipedie, osobnosti, lexikon, osobnost, politika, národnost, politika, vysvětlení, životopis, zajímavosti, život, Jaroslav Štefec, popis

Pojem Jaroslav Štefec je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby a vyhledávače

Zkusit najít Jaroslav Štefec ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Jaroslav Štefec na Youtube

Zkusit najít frázi Jaroslav Štefec ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat heslo Jaroslav Štefec ve Wikislovníku

Najít pojem Jaroslav Štefec ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Jaroslav Štefec například v evropském vyhledávači Qwant, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve videích na Youtube, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr osobností, odborných termínů, pojmů a hesel

Biografie, životopis, kdo je to Jaroslav Štefec?

Teď už znáte odpověď na otázku Kdo je to Jaroslav Štefec? Jaroslav Štefec se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, poslankyně, jaroslav Štefec, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Informace uvedené zde mohou být zastaralé či neaktuální. Texty neaktualizujeme pravidelně. Pro aktuální informace zkuste hledat osobnost, osobu, člověka Jaroslav Štefec například v české Wikipedii, kde můžete najít delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jaroslav Štefec i v jiné kategorii než je politika.