Kdo je to?
Kdo je Radek Smoleňák? Životopis Radek Smoleňák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Radek Smoleňák

Kdo je Radek Smoleňák? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Radek Smoleňák je český hokejista hrající na pozici útočníka.
Radek se narodil 3. prosince 1986 v Praze. Odmalička se chtěl věnovat hokeji, ke kterému ho vedl i jeho tatínek. Věděl, že na sobě musí hodně pracovat. Začínal v klubu HC Vagerplast Kladno a postupně vystřídal mnoho českých i zahraničních klubů (Kingston Frontenacs, Springfields Falcons, HC Sparta Praha, Mountfield Hradec Králové aj.). V 17 letech se poprvé dostal do NHL, za Tampa Bay Lightning debutoval 2. prosince 2012 a tehdy si připsal i svoji první asistenci. Sám říká, že v Americe se nejvíc naučil pracovat na sobě a starat se o sebe. V reprezentaci hrál za juniory do 18 let v roce 2004, v roce 2015 za Česko na MS. Dnes hraje za Rytíře Kladno Jaromíra Jágra. Charitativních zápasů se zúčastňuje za REAL TOP Praha.
Ve svém životě získal již i nějaká ocenění, například v roce 2012 byl nejlepším střelcem v play-off.
V osobním životě je ženatý, jeho žena se jmenuje Hana Věrná, svatba se konala v roce 2017. Spolu také provozují obchod s dětským zbožím.



Kdo je Radek Smoleňák? Životopis Radek Smoleňák, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Radek Smoleňák

Národnost: česká
Datum narození: 3. 12. 1986
Místo narození: Praha

Líbí se stručný životopis s osobou Radek Smoleňák? Pak se podělte s kamarády na Pinterestu nebo na Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Znáte definici termínu Offsetová hypotéka? Vzpomněli byste si co označuje výraz Karimatka? Vzpomněli byste si co označuje výraz Pohanka? Znáte termín Emigrace?

Klíčová slova: lexikon, zajímavosti, život, kdy se narodil Radek Smoleňák?, Radek Smoleňák, vysvětlení, popis, datum narození, kdo je Radek Smoleňák?, wiki, biografie, osobnosti, narození, informace, kde se narodil Radek Smoleňák?, osobnost

Pojem Radek Smoleňák je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít Radek Smoleňák ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Radek Smoleňák ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Radek Smoleňák na Youtube

Hledat pojem Radek Smoleňák ve Wikipedii

Zkusit najít heslo Radek Smoleňák ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Radek Smoleňák například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v metavyhledávači Info.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr pojmů, slov, hesel, termínů, výrazů, osobností

Životopis, kdo je Radek Smoleňák? Stručná biografie

Teďka už zajisté víte Kdo je to Radek Smoleňák? Kdy se narodil Radek Smoleňák? Kde se narodil Radek Smoleňák? Radek Smoleňák se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, baletka, radek Smoleňák, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Můžete též zkusit najít informace osobnost, osobu, člověka Radek Smoleňák dejme tomu v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Radek Smoleňák i v jiné kategorii než je sport.