Kdo je to?
Kdo je Adam Kopecký? Životopis Adam Kopecký, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Adam Kopecký

Kdo je Adam Kopecký? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Adam Kopecký je český nadějný judista, reprezentant a juniorský mistr Evropy a mistr světa z roku 2019. Kopecký se narodil v Mladé Boleslavi. V 5 letech začal trénovat judo, ke kterému jej přivedli rodiče, zejména jeho matka. Připojil se k místnímu klubu TJ Auto Škoda Mladá Boleslav.
Po základní škole absolvoval studium na Gymnáziu Dr. Pekaře v Mladé Boleslavi.
Již v 8 letech vyhrál svůj první turnaj v judu v Neratovicích (2010).
Roku 2018 skončil Kopecký na druhém místě na Mistrovství ČR juniorů a na Evropském poháru kadetů v maďarském Györu vybojoval bronzovou medaili.
V následujícím roce 2019 zažil doposud nejúspěšnější rok, když zvítězil na Mistrovství ČR kadetů. Prvenství vybojoval také na Mistrovství světa kadetů v Kazachstánu v Almatech, na Mistrovství Evropy kadetů ve Varšavě a na čtyřech evropských pohárech kadetů v Coimbře, Berlíně, Zagrebu a Györu. Na evropských závodech v Teplicích a španělské Fuengirole získal bronzovou medaili.
Poté přestoupil do kategorie juniorů. V roce 2022 slavil zlatou medaili na Evropském poháru juniorů v Praze a na Mistrovství světa juniorů v ekvádorském Guayaquilu do 81 kg skončil na třetím místě.
Adam Kopecký skončil jako třetí nejlepší juniorský sportovec ČR pro rok 2022.



Kdo je Adam Kopecký? Životopis Adam Kopecký, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní informace o osobě Adam Kopecký

Národnost: česká
Datum narození: 4. 11. 2002
Místo narození: Mladá Boleslav, Česká republika

Líbí se stručný životopis s osobou Adam Kopecký? Pak se podělte s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Víte, co je to Test? Znáte definici termínu Kilogram? Vzpomněli byste si na význam slova Nukleární medicína? Pamatujete si definici pojmu Proprietární software?

Klíčová slova: osobnost, vysvětlení, život, lexikon, datum narození, popis, kdo je Adam Kopecký?, kdy se narodil Adam Kopecký?, biografie, narození, osobnosti, zajímavosti, místo narození, wiki, wikipedie, kde se narodil Adam Kopecký?

Pojem Adam Kopecký je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Adam Kopecký v následujících vyhledávačích

Vyhledat pojem Adam Kopecký ve fulltextu Seznam.cz

Najít výraz Adam Kopecký ve Wikipedii

Zkusit najít frázi Adam Kopecký ve vyhledávači Yahoo

Najít slovo Adam Kopecký na Google obrázcích

Zkusit najít Adam Kopecký ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Adam Kopecký například ve Wikipedii, v Lingea slovnících, v Google obrázcích, v metavyhledávači Info.com nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodných výběr osobností, odborných pojmů, termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Adam Kopecký

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Adam Kopecký? Kdy se narodil Adam Kopecký? Kde se narodil Adam Kopecký? Adam Kopecký se nachází v kategorii Sport

Kategorie sport, vodní pólista, adam Kopecký, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Neručíme za správnost a aktuálnost uvedených informací. Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Aktuální informace lze většinou nalézt osobnost, osobu, člověka Adam Kopecký řekněme například v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete nejspíš podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Adam Kopecký i v jiné kategorii než je sport.