Kdo je to?
Kdo je to Státník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Státník? Lidé, politika

Státník

Co znamená a jaký je význam slova Státník?

Státník je vysoký představitel státu. Zároveň tento termín obvykle používáme pro významného politika či takového, kterého si vážíme.
Státník by měl zastávat pevné hodnotové postoje, představovat autoritu, svými činy se zasloužit o stát a mít i mezinárodní uznání. Obvykle se jedná o výraznou osobnost, oplývající značnými politickými schopnostmi nebo silným charismatem.
Označení státník má obvykle neutrální až pozitivní zabarvení. Použitím tohoto termínu danému člověku obvykle vyjadřujeme respekt.



Kdo je to Státník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Státník? Lidé, politika

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co znamená slovo Tautologie? Rozumíte pojmu Severská detektivka? Víte, co je to Frizzante? Znáte pojem Rekviem?

Klíčová slova: co znamená, přesný výraz, politika, význam, odborný výraz, vysvětlení, lexikon, původ slova, pojem, formulace, synonymum, popis, informace, význam pojmu, definice, slovo

Pojem Státník je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Najít výraz Státník ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít frázi Státník ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Státník ve Wikimedia Commons

Hledat pojem Státník na Google obrázcích

Hledat videa s názvem Státník na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Státník například v metavyhledávači Info.com, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Google.cz, ve Wikislovníku nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodná hesla, významy slov, odborné termíny, výrazy, pojmy, osobnosti

Vysvětlení významu slova Státník, definice, vysvětlení pojmu

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Státník? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Státník? Definice pojmu Státník patří do kategorie Politika

Kategorie politika, státnice, státník, ilustrační obrázek

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Za uvedené informace neručíme. Přes veškerou pečlivost se mohou v textech objevit chybné údaje nebo pravopisné chyby. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Pokuste se též vyhledat informace výraz, slovo, definici, slovíčko dejme tomu např. v projektu Wikipedia, kde naleznete podrobnější popis. Termíny, slova, pojmy, resp. hesla mohou mít různé významy podle různých oborů. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika.