Kdo je to?
Kdo je to Státník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Státník? Lidé, politika

Státník

Jaký je význam slova Státník? Co to znamená?

Státník je vysoký představitel státu. Zároveň tento termín obvykle používáme pro významného politika či takového, kterého si vážíme.
Státník by měl zastávat pevné hodnotové postoje, představovat autoritu, svými činy se zasloužit o stát a mít i mezinárodní uznání. Obvykle se jedná o výraznou osobnost, oplývající značnými politickými schopnostmi nebo silným charismatem.
Označení státník má obvykle neutrální až pozitivní zabarvení. Použitím tohoto termínu danému člověku obvykle vyjadřujeme respekt.



Kdo je to Státník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Státník? Lidé, politika

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co znamená slovo Tautologie? Rozumíte pojmu Celibát? Víte, co je to Frizzante? Znáte pojem Skoba?

Klíčová slova: přesný význam, slovo, význam, vysvětlení, synonymum, politika, politika, co znamená, Státník, význam slova, původ slova, přesný výraz, termín, přesný výraz, wikipedie, etymologie

Pojem Státník je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Hledejte bez špehování slovo Státník ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít pojem Státník ve Wikislovníku

Vyhledat pojem Státník ve vyhledávači Yahoo

Hledat heslo Státník v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat videa s názvem Státník na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Státník například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ruském vyhledávači Yandex, ve videích na Youtube nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Státník

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Státník? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Státník? Definice pojmu Státník se nachází v kategorii Politika

Tento text byl napsán redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Můžete také vyzkoušet hledat informace výraz, slovo, definici, termín například na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text. Ke každému pojmu může existovat vícero definic v různých oborech lidské činnosti. Zkuste hledat odborný výraz Státník i v jiné sekci než je kategorie politika.