Kdo je to?
Kdo je to Šermíř? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Šermíř? Lidé, sport

Šermíř

Co znamená a jaký je význam slova Šermíř?

Šermířství je umění, které spojuje dovednost, eleganci a strategii. Každý šermíř, bez ohledu na to, zda se jedná o amatéra či profesionála, by měl mít určité vlastnosti a dovednosti, které mu pomáhají vyniknout v tomto sportovním odvětví.
Šermíř by měl být v první řadě precizní a rychlý. Důležitý je jeho pohyb a koordinace se svou zbraní. Šermíř by měl mít vymyšlenou taktiku a měl by také umět předvídat další protivníkův pohyb. Neobejde se ani bez dobré fyzické kondice. Rychlé pohyby a obratnost jsou základem úspěchu.
Ikonami v šermu se stali Aron Szilagyi (Maďarsko), Katrina Lewis (Estonsko), Romain Cannone (Francie), aj.
Mezi Čechy figurují David Svoboda, Jiří Beran nebo Alexander Choupenitch.



Kdo je to Šermíř? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Šermíř? Lidé, sport

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Etologie? Víte co je Akryl? Vzpomněli byste si co znamená slovo Deklarace? Vzpomněli byste si co označuje výraz Společenská škodlivost?

Klíčová slova: přesný význam, co znamená, význam slova, formulace, Šermíř, pojem, původ slova, význam, Šermíř, synonymum, termín, slovo, význam pojmu, přesný výraz, lexikon, wiki

Pojem Šermíř je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Vyhledat slovo Šermíř ve vyhledávači Qwant

Hledat slovo Šermíř ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat videa s názvem Šermíř na Youtube

Zkusit najít Šermíř na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Šermíř ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Šermíř například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Vysvětlení významu slova Šermíř, definice, vysvětlení pojmu

Z předchozího textu jste se dozvěděli Kdo je to Šermíř? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Šermíř? Definice pojmu Šermíř patří do kategorie Sport

Kategorie sport, golfistka, Šermíř, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby, nepřesnosti nebo překlepy. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Zkuste též najít informace výraz, slovo, definici, slovíčko řekněme v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete o něco delší text. Berte prosím v potaz, že jednotlivá slova mohou mít víc definic podle různých oborů. Zkuste hledat odborný výraz Šermíř i v jiné sekci než je kategorie sport.