Kdo je to?
Kdo je to Šermíř? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Šermíř? Lidé, sport

Šermíř

Co znamená a jaký je význam slova Šermíř?

Šermířství je umění, které spojuje dovednost, eleganci a strategii. Každý šermíř, bez ohledu na to, zda se jedná o amatéra či profesionála, by měl mít určité vlastnosti a dovednosti, které mu pomáhají vyniknout v tomto sportovním odvětví.
Šermíř by měl být v první řadě precizní a rychlý. Důležitý je jeho pohyb a koordinace se svou zbraní. Šermíř by měl mít vymyšlenou taktiku a měl by také umět předvídat další protivníkův pohyb. Neobejde se ani bez dobré fyzické kondice. Rychlé pohyby a obratnost jsou základem úspěchu.
Ikonami v šermu se stali Aron Szilagyi (Maďarsko), Katrina Lewis (Estonsko), Romain Cannone (Francie), aj.
Mezi Čechy figurují David Svoboda, Jiří Beran nebo Alexander Choupenitch.



Kdo je to Šermíř? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Šermíř? Lidé, sport

Uvedený text s definicí slova Šermíř můžete samozřejmě sdílet s ostatními na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Etologie? Pamatujete si definici pojmu Furby? Vzpomněli byste si co znamená slovo Deklarace? Vzpomněli byste si co znamená slovo Baroko?

Klíčová slova: odborný výraz, termín, pojem, slovo, wikipedie, formulace, vysvětlení, sport, lexikon, přesný výraz, Šermíř, heslo, Šermíř, popis, wiki, přesný význam

Pojem Šermíř je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Šermíř zkuste navštívit tyto odkazy

Zkusit najít pojem Šermíř v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít frázi Šermíř ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat pojem Šermíř ve Wikislovníku

Vyhledat heslo Šermíř ve Wikipedii

Najít termín Šermíř na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Šermíř například ve Wikislovníku, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikipedii, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Vysvětlení významu slova Šermíř, definice, vysvětlení pojmu

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Šermíř? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Šermíř? Definice pojmu Šermíř je v sekci Sport

Kategorie sport, házenkářka, Šermíř, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Na texty zde uvedené neposkytujeme žádnou záruku. Mohou obsahovat pravopisné i faktické chyby, za které se předem omlouváme. Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Zkuste hledat informace výraz, definici, slovo, termín řekněme v projektu Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis. Jednotlivá slova, termíny, hesla můžou mít víc definic podle různých oborů. Zkuste hledat odborný výraz Šermíř i v jiné sekci než je kategorie sport.