Kdo je to?
Kdo je Michal Kwiatkowski? Životopis Michal Kwiatkowski, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Michal Kwiatkowski

Kdo je Michal Kwiatkowski? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Michal Kwiatkowski je polský profesionální cyklistický závodník. Narodil se v Polsku ve městě Chełmża. V 17 letech se stal evropským juniorským šampionem v silničním závodě a o rok později úspěch zopakoval. V sezoně 2009 se stal národním silničním šampionem v kategorii pod 23 let a v témže roce zvítězil v závodě Okolo Slovenska. Profesionálem se stal v roce 2010, kdy se připojil k týmu Caja Rural a v roce 2011 k týmu RadioShack. O rok později se připojil k týmu Omega Pharma-Quick Step, kde zůstal 4 sezony do roku 2015. V roce 2013 se stal poprvé v kariéře vítězem National Road Race Chapionships. O rok později zvítězil v Itálii v závodě Strade Bianche (úspěch zopakoval v roce 2017) a o pár měsíců později se stal prvním polským cyklistou, který vyhrál UCI Road Race World Championships. Team Sky se stal jeno novým týmem pro sezonu 2016. Po této sezoně následovalo prodloužení kontraktu o tři roky. V závodě Volta ao Algarve dokázal zvítězit hned 2x (2014, 2018).



Kdo je Michal Kwiatkowski? Životopis Michal Kwiatkowski, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní informace o osobě Michal Kwiatkowski

Národnost: polská
Datum narození: 2. 6. 1990
Místo narození: Chełmża, Vojvodství Kujavsko – pomořské, Polsko

Popis osobnosti Michal Kwiatkowski můžete sdílet s ostatními na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Rozumíte pojmu Patetický? Znáte pojem Perlinka? Znáte definici termínu Scholastika? Vzpomenete si na definici slova Sektorová daň?

Klíčová slova: informace, sport, kde se narodil Michal Kwiatkowski?, osobnosti, wiki, popis, vysvětlení, sport, Michal Kwiatkowski, wikipedie, kdo je Michal Kwiatkowski?, život, osobnost, národnost, datum narození, zajímavosti

Pojem Michal Kwiatkowski je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Hledejte bez špehování slovo Michal Kwiatkowski ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít heslo Michal Kwiatkowski ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat slovo Michal Kwiatkowski ve Wikipedii

Vyhledat pojem Michal Kwiatkowski v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat videa s názvem Michal Kwiatkowski na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Michal Kwiatkowski například ve ruském vyhledávači Yandex, v nabídce zboží na Heureka.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Náhodných výběr z osobností, slov odborných termínů, pojmů a hesel

Stručná biografie, resp. životopis osoby Michal Kwiatkowski

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Michal Kwiatkowski? Kdy se narodil Michal Kwiatkowski? Kde se narodil Michal Kwiatkowski? Michal Kwiatkowski je v sekci Sport

Kategorie sport, basketbalistka, michal Kwiatkowski, ilustrační obrázek

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Všechny údaje jsou bez záruky. V obsahu stránek mohou být pravopisné, faktické chyby i nepřesnosti. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Můžete též vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Michal Kwiatkowski dejme tomu např. na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít rozsáhlejší popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Michal Kwiatkowski i v jiné kategorii než je sport.