Kdo je to?
Kdo je to Závodník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Závodník? Lidé, sport

Závodník

Co znamená a jaký je význam slova Závodník?

Závodník je člověk, který se účastní různých závodů. Ať už se jedná o běžce, cyklistu, automobilového závodníka nebo plavce, všichni mají společné rysy. Musí ovládat řadu dovedností. Závodník musí být fyzicky zdravý a výkonný, musí mít mentální sílu a odhodlání.
Nejdůležitější vlastností závodníka je rychlost. Bez ohledu na sportovní odvětví, ve kterém soutěží, musí být schopen rychle reagovat na své soupeře.
Závodník je také vybaven speciálním vybavením, které mu pomáhá dosáhnout co nejlepších výsledků. To může zahrnovat speciální sportovní oblečení, obuv, jízdní kola, plavecké brýle nebo automobily. Každý sport má své specifické požadavky na vybavení, které pomáhá závodníkovi dosáhnout maximálního výkonu.
Závodníci se neustále snaží překonávat sami sebe a dosáhnout stále lepších výsledků. Mezi nejúspěšnější závodníky řadíme např. sprintera Usaina Bolta z Jamajky, australského plavce Michaela Phelpse (23 zlatých olympijských medailí), německého závodníka Formule 1 Michaela Schumachera aj.



Kdo je to Závodník? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Závodník? Lidé, sport

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Závodník s vašimi známými a kamarády na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Víte co je Warfarin? Pamatujete si definici pojmu Fenomenologie? Rozumíte pojmu Souhrnné hlášení? Vzpomněli byste si co znamená slovo Člunek?

Klíčová slova: heslo, popis, sport, přesný význam, původ slova, sport, co znamená, formulace, Závodník, etymologie, význam slova, význam pojmu, přesný výraz, Závodník, vysvětlení, synonymum

Pojem Závodník je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte pojem Závodník v následujících vyhledávačích

Zkusit najít slovo Závodník na Google obrázcích

Vyhledat termín Závodník ve Wikislovníku

Najít heslo Závodník ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít pojem Závodník ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít výraz Závodník ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Závodník například ve ruském vyhledávači Yandex, v Lingea slovnících, ve Wikislovníku, ve Wikipedii nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodné osobnosti, pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Vysvětlení významu slova Závodník, definice, vysvětlení pojmu

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Závodník? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Závodník? Definice pojmu Závodník se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, hokejistka, závodník, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Předem se omlouváme za případné chyby v textech. Uvítáme vaši pomoc a zpětnou vazbu.Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Můžete také vyzkoušet hledat informace pojem, definici, text, výrazdejme tomu např. v projektu Wikipedia, kde naleznete podrobnější popis. Jednotlivá slova, termíny, hesla můžou mít víc definic podle různých oborů. Radíme vám proto hledat slovo Závodník i v jiné části webu než je kategorie sport.