Kdo je to?
Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Klimaskeptik? Lidé, politika

Klimaskeptik

Co znamená a jaký je význam slova Klimaskeptik?

Klimaskeptik je člověk, který popírá existenci globálního oteplování a klimatické změny; případně popírá vliv člověka na tyto fenomény.
Klimaskeptici tvrdí, že ekologická agenda, která byla především v západním světě nastolena v posledních desítkách let, ze strachu, že se planeta příliš oteplí a dojde k nezvratným změnám, které budou mít dopady na lidstvo, je "alarmismus". Podle klimaskeptiků jde o zbytečnou paniku; často také tvrdí, že ekologické reformy vznikají pod tlakem různých politických nebo aktivistických frakcí a nejsou vědecky podloženy.
V oblasti klimaskepticismu najdeme několik proudů. Jak už jsme zmínili v úvodu, někteří z klimaskeptiků úplně popírají vznik klimatických změn. Další jsou přesvědčeni, že globální změny klimatu sice probíhají, ale že na planetě Zemi probíhaly vždy a člověk na ně nemá svou činností žádný vliv; případně že se Země je schopná s těmito změnami vyrovnat.



Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Klimaskeptik? Lidé, politika

Text s definicí výrazu Klimaskeptik doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Znáte definici termínu Epikleze? Znáte definici termínu Pranostika? Vzpomněli byste si co označuje výraz BlueMotion? Pamatujete si definici pojmu Represálie?

Klíčová slova: popis, informace, lexikon, politika, Klimaskeptik, definice, formulace, vysvětlení, synonymum, význam slova, co znamená, wiki, Klimaskeptik, slovo, přesný výraz, přesný výraz

Pojem Klimaskeptik je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o slovu Klimaskeptik doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit najít výraz Klimaskeptik ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat pojem Klimaskeptik na Google.cz

Vyhledat termín Klimaskeptik ve Wikipedii

Hledejte bez špehování slovo Klimaskeptik ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Klimaskeptik ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Klimaskeptik například ve Wikipedii, v projektu slovnik.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve videích na Youtube nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Klimaskeptik

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Klimaskeptik? Definice pojmu Klimaskeptik se nachází v sekci Politika

Text vytvořen pro server Superia.cz. Předem se omlouváme za případné chyby v textech. Uvítáme vaši pomoc a zpětnou vazbu.Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Doporučujeme taktéž hledat informace pojem, definici, text, výrazkupř. na české Wikipedii, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text. Nezapomeňte, že jednotlivé výrazy mohou mít víc významů v závislosti na oboru a kontextu. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika.