Kdo je to?
Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Klimaskeptik? Lidé, politika

Klimaskeptik

Jaký je význam slova Klimaskeptik? Co to znamená?

Klimaskeptik je člověk, který popírá existenci globálního oteplování a klimatické změny; případně popírá vliv člověka na tyto fenomény.
Klimaskeptici tvrdí, že ekologická agenda, která byla především v západním světě nastolena v posledních desítkách let, ze strachu, že se planeta příliš oteplí a dojde k nezvratným změnám, které budou mít dopady na lidstvo, je "alarmismus". Podle klimaskeptiků jde o zbytečnou paniku; často také tvrdí, že ekologické reformy vznikají pod tlakem různých politických nebo aktivistických frakcí a nejsou vědecky podloženy.
V oblasti klimaskepticismu najdeme několik proudů. Jak už jsme zmínili v úvodu, někteří z klimaskeptiků úplně popírají vznik klimatických změn. Další jsou přesvědčeni, že globální změny klimatu sice probíhají, ale že na planetě Zemi probíhaly vždy a člověk na ně nemá svou činností žádný vliv; případně že se Země je schopná s těmito změnami vyrovnat.



Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Klimaskeptik? Lidé, politika

Sdílejte tuto stránku se slovem Klimaskeptik se známými na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Znáte definici termínu Epikleze? Víte co je Dehonestace? Vzpomněli byste si co označuje výraz BlueMotion? Vzpomněli byste si co označuje výraz Projekt Gutenberg?

Klíčová slova: přesný význam, Klimaskeptik, význam slova, slovo, pojem, Klimaskeptik, přesný výraz, popis, wiki, termín, původ slova, lexikon, vysvětlení, odborný výraz, synonymum, přesný výraz

Pojem Klimaskeptik je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o frázi Klimaskeptik

Zkusit najít Klimaskeptik ve fulltextu Seznam.cz

Hledat termín Klimaskeptik ve Wikipedii

Zkusit najít pojem Klimaskeptik na Google obrázcích

Zkusit najít heslo Klimaskeptik v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Klimaskeptik ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Klimaskeptik například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v projektu slovnik.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve Wikislovníku nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Vysvětlení významu slova Klimaskeptik, definice, vysvětlení pojmu

Teďka již bezesporu víte Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Klimaskeptik? Definice pojmu Klimaskeptik je v kategorii Politika

Kategorie politika, státnice, klimaskeptik, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Neručíme za přesnost, úplnost a hodnověrnost jakýchkoliv informací sdělovaných prostřednictvím těchto webových stránek. Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Aktuální informace lze většinou nalézt pojem, text, definici, řekněme například v projektu Wikipedie, kde můžete najít o mnoho podrobnější text. Ke každému slovo může existovat víc definic vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste najít odborný termín i v jiné sekci než v politika.