Kdo je to?
Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Klimaskeptik? Lidé, politika

Klimaskeptik

Co znamená a jaký je význam slova Klimaskeptik?

Klimaskeptik je člověk, který popírá existenci globálního oteplování a klimatické změny; případně popírá vliv člověka na tyto fenomény.
Klimaskeptici tvrdí, že ekologická agenda, která byla především v západním světě nastolena v posledních desítkách let, ze strachu, že se planeta příliš oteplí a dojde k nezvratným změnám, které budou mít dopady na lidstvo, je "alarmismus". Podle klimaskeptiků jde o zbytečnou paniku; často také tvrdí, že ekologické reformy vznikají pod tlakem různých politických nebo aktivistických frakcí a nejsou vědecky podloženy.
V oblasti klimaskepticismu najdeme několik proudů. Jak už jsme zmínili v úvodu, někteří z klimaskeptiků úplně popírají vznik klimatických změn. Další jsou přesvědčeni, že globální změny klimatu sice probíhají, ale že na planetě Zemi probíhaly vždy a člověk na ně nemá svou činností žádný vliv; případně že se Země je schopná s těmito změnami vyrovnat.



Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Klimaskeptik? Lidé, politika

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Znáte definici termínu Epikleze? Vzpomněli byste si na význam slova Relativismus? Vzpomněli byste si co označuje výraz BlueMotion? Znáte definici termínu Hotspot?

Klíčová slova: pojem, přesný výraz, význam slova, etymologie, lexikon, wiki, Klimaskeptik, přesný výraz, formulace, popis, informace, wikipedie, heslo, termín, co znamená, Klimaskeptik

Pojem Klimaskeptik je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Více informací o pojmu Klimaskeptik lze najít v následujících zdrojích

Hledejte bez špehování slovo Klimaskeptik ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Klimaskeptik na Google.cz

Hledat pojem Klimaskeptik ve Wikipedii

Hledat heslo Klimaskeptik ve Wikislovníku

Hledat frázi Klimaskeptik ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Klimaskeptik například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikislovníku, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Co znamená Klimaskeptik? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Klimaskeptik? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Klimaskeptik? Definice pojmu Klimaskeptik je v kategorii Politika

Kategorie politika, vlajka čtyři barvy, klimaskeptik, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Text zveřejněný na těchto webových stránkách má pouze informativní charakter a může obsahovat nepřesnosti či chyby. Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pro aktuální informace zkuste hledat výraz,heslo, text, pojem třeba v projektu Wikipedia.cz, kde naleznete podrobně vysvětlený popis. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie politika.