Kdo je to?
Kdo je Martin Vondrášek? Životopis Martin Vondrášek, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Martin Vondrášek

Kdo je Martin Vondrášek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Martin Vondrášek je český policista, od roku 2022 policejní prezident.
Vystudoval Policejní akademii České republiky v Praze a Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity. Získal titul Mgr. Také studoval na Středoevropské policejní akademii.
V průběhu kariéry rychle postupoval na policejním žebříčku nahoru. Od roku 2008 působil jako náměstek ředitele v Náchodě, později se přesunul do Prahy, kde od roku 2011 vedl pražskou policii. Od roku 2014 do roku 2022 působil jako první náměstek policejního prezidenta a v dubnu 2022 (za vlády Petra Fialy) se policejním prezidentem stal on sám. Od roku 2020 má hodnost generálmajora.
Prezident Miloš Zeman mu udělil medaili za Zásluhy.



Kdo je Martin Vondrášek? Životopis Martin Vondrášek, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Martin Vondrášek

Národnost: česká
Datum narození: 1. srpna 1973
Místo narození: Broumov

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je Martin Vondrášek? s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Znáte definici termínu Demonstrace? Vzpomněli byste si na význam slova Justiční vražda? Vzpomněli byste si co označuje výraz Živáňská pečeně? Znáte definici termínu Osteoporóza?

Klíčová slova: osobnosti, lexikon, kdy se narodil Martin Vondrášek?, místo narození, wiki, kdo je Martin Vondrášek?, politika, Martin Vondrášek, wikipedie, zajímavosti, popis, biografie, vysvětlení, životopis, politika, informace

Pojem Martin Vondrášek je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Hledat videa s názvem Martin Vondrášek na Youtube

Hledat frázi Martin Vondrášek ve vyhledávači Yandex

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Martin Vondrášek ve Wikimedia Commons

Hledat pojem Martin Vondrášek ve fulltextu Seznam.cz

Hledat heslo Martin Vondrášek v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Vondrášek například ve ruském vyhledávači Yandex, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, ve videích na Youtube nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Životopis, kdo je Martin Vondrášek? Stručná biografie

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Martin Vondrášek? Kdy se narodil Martin Vondrášek? Kde se narodil Martin Vondrášek? Martin Vondrášek je v kategorii Politika

Kategorie politika, slunce vlajka, martin Vondrášek, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Můžete též vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Martin Vondrášek dejme tomu ve známé Wikipedii, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Vondrášek i v jiné kategorii než je politika.