Kdo je to?
Kdo je Martin Vondrášek? Životopis Martin Vondrášek, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Martin Vondrášek

Kdo je Martin Vondrášek? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Martin Vondrášek je český policista, od roku 2022 policejní prezident.
Vystudoval Policejní akademii České republiky v Praze a Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity. Získal titul Mgr. Také studoval na Středoevropské policejní akademii.
V průběhu kariéry rychle postupoval na policejním žebříčku nahoru. Od roku 2008 působil jako náměstek ředitele v Náchodě, později se přesunul do Prahy, kde od roku 2011 vedl pražskou policii. Od roku 2014 do roku 2022 působil jako první náměstek policejního prezidenta a v dubnu 2022 (za vlády Petra Fialy) se policejním prezidentem stal on sám. Od roku 2020 má hodnost generálmajora.
Prezident Miloš Zeman mu udělil medaili za Zásluhy.



Kdo je Martin Vondrášek? Životopis Martin Vondrášek, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Martin Vondrášek

Národnost: česká
Datum narození: 1. srpna 1973
Místo narození: Broumov

Popis osobnosti Martin Vondrášek můžete sdílet s vašimi sledujícími na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Znáte definici termínu Demonstrace? Víte co je Afekt? Vzpomněli byste si co označuje výraz Živáňská pečeně? Vzpomněli byste si co označuje výraz Psychoanalýza?

Klíčová slova: kde se narodil Martin Vondrášek?, osobnost, kdy se narodil Martin Vondrášek?, politika, život, kdo je Martin Vondrášek?, Martin Vondrášek, datum narození, národnost, Martin Vondrášek, informace, narození, osobnosti, politika, zajímavosti, wiki

Pojem Martin Vondrášek je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Hledat frázi Martin Vondrášek ve vyhledávači Yandex

Hledat slovo Martin Vondrášek v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Martin Vondrášek ve Wikimedia Commons

Zkusit najít výraz Martin Vondrášek ve Wikipedii

Hledat videa s názvem Martin Vondrášek na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Martin Vondrášek například v metavyhledávači Info.com, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Google překladači.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Stručná biografie, resp. životopis osoby Martin Vondrášek

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Martin Vondrášek? Kdy se narodil Martin Vondrášek? Kde se narodil Martin Vondrášek? Martin Vondrášek patří do kategorie Politika

Kategorie politika, poslanec, martin Vondrášek, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Snažili jsme se kontrolovat a ověřovat texty a informace. Přesto se mohlo stát, že je zde nepřesný údaj nebo chyba. Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Martin Vondrášek řekněme na webovkách projektu Wikipedia, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Martin Vondrášek i v jiné kategorii než je politika.