Kdo je to?
Kdo je to Soudruh? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Soudruh? Lidé, politika

Soudruh

Jaký je význam slova Soudruh? Co to znamená?

Soudruh a soudružka jsou oslovení, která používají členové různých levicových stran a uskupení, především komunisté. Soudruh byl také úředním oslovením. Po sametové revoluci v roce 1989 se tento titul stal poněkud zprofanovaným, ale členové KSČM ho stále užívají.



Kdo je to Soudruh? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Soudruh? Lidé, politika

Zaujala vás definice pojmu Soudruh? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Víte co je Nádrh? Vzpomněli byste si co znamená slovo Progresivní daň? Rozumíte pojmu Pálení čarodejnic? Víte co je Akord?

Klíčová slova: odborný výraz, termín, heslo, definice, wiki, přesný výraz, význam slova, formulace, co znamená, slovo, Soudruh, přesný význam, původ slova, wikipedie, lexikon, politika

Pojem Soudruh je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další informace o pojmu Soudruh hledejte v níže uvedených zdrojích

Zkusit najít slovo Soudruh ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít heslo Soudruh v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Zkusit najít výraz Soudruh ve vyhledávači Yandex

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Soudruh ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Soudruh na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo Soudruh například v Google obrázcích, v Lingea slovnících, ve fulltextu Google.cz, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Google překladači.

Další osobnosti, lidé, pojmy, významy slov, hesla, výrazy

Co znamená Soudruh? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Právě nyní již víte Kdo je to Soudruh? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Soudruh? Definice pojmu Soudruh patří do sekce Politika

Kategorie politika, senátorka, soudruh, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro Superia.cz. Neručíme za správnost či přesnost obsahu těchto webových stránek. Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. Doporučujeme taktéž hledat informace výraz, text, termín, pojem dejme tomu třeba v české Wikipedii, kde můžete najít nejspíše podrobnější text. Nezapomeňte prosím, že každé slovo může mít vícero významů podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je Politika.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?