Kdo je to?
Kdo je Jevgenij Malkin? Životopis Jevgenij Malkin, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Jevgenij Malkin

Kdo je Jevgenij Malkin? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Jevgenij Malkin je ruský hokejista, který hraje v kanadsko americké NHL. V Rusku hrál v týmu Metallurg Magnitogorsk. V roce 2004 ho draftoval tým Pittsburgh Penguins a již v první sezóně získal Calder Memorial Trophy. Dostal se až do Stanley Cupu. Několikrát vyhrál kanadské bodování, získal další ocenění a obhájil Stanley Cup.
Jevgenij Malkin hrál také za ruskou reprezentaci, v juniorech byl nejlepším útočníkem turnajů. Z dalších MS má stříbrnou a dvě bronzové medaile.



Kdo je Jevgenij Malkin? Životopis Jevgenij Malkin, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Základní údaje o osobě Jevgenij Malkin

Národnost: Rusko
Datum narození: 31. července 1986
Místo narození: Magnitogorsk

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Jevgenij Malkin s vašimi kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Víte, co je to Trojčlenka? Pamatujete si definici pojmu Singltrek? Vzpomněli byste si na význam slova Bonmot? Vzpomněli byste si co znamená slovo Cholera?

Klíčová slova: wikipedie, národnost, kde se narodil Jevgenij Malkin?, kdo je Jevgenij Malkin?, život, popis, místo narození, Jevgenij Malkin, lexikon, biografie, Jevgenij Malkin, životopis, vysvětlení, osobnosti, sport, osobnost

Pojem Jevgenij Malkin je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Zkusit najít výraz Jevgenij Malkin na Google.cz

Hledat termín Jevgenij Malkin ve vyhledávači Yandex

Najít termín Jevgenij Malkin ve Wikislovníku

Zkusit najít pojem Jevgenij Malkin ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat termín Jevgenij Malkin ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Jevgenij Malkin například ve fulltextu Yahoo.com, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve Wikipedii nebo v Lingea slovnících.

Doporučené odborné pojmy, osobnosti, termíny, výrazy a hesla

Životopis, kdo je Jevgenij Malkin? Stručná biografie

Teď už víte Kdo je to Jevgenij Malkin? Kdy se narodil Jevgenij Malkin? Kde se narodil Jevgenij Malkin? Jevgenij Malkin je v sekci Sport

Kategorie sport, judistka, jevgenij Malkin, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Všechny údaje jsou bez záruky. V obsahu stránek mohou být pravopisné, faktické chyby i nepřesnosti. Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. Vyzkoušejte nalézt informace osobnost, osobu, člověka Jevgenij Malkin dejme tomu například v projektu Wikipedia, kde můžete najít komplexní popis, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Jevgenij Malkin i v jiné kategorii než je sport.