Kdo je to?
Kdo je Petr Čech? Životopis Petr Čech, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Petr Čech

Kdo je Petr Čech? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Petr Čech je fotbalista, bývalý český reprezentant. Bývá řazen mezi nejlepší fotbalové brankáře světa. Je také jedním z českých vítězů Ligy mistrů. V anglické Premier League drží rekord v počtu vychytaných čistých kont. Za českou fotbalovou reprezentaci odchytal největší počet zápasů a v počtu vychytaných nul překonal i klubový rekord FC Chelsea.
Petr Čech je také spoluautorem své vlastní autobiografie.



Kdo je Petr Čech? Životopis Petr Čech, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Petr Čech

Národnost: česká
Datum narození: 20. května 1982
Místo narození: Plzeň

Sdílejte tuto stránku s osobností Petr Čech s vašimi známými a kamarády na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Víte, co je to Oxymoron? Znáte pojem Glutamát? Vzpomněli byste si na význam slova Chanelling? Vzpomenete si na definici slova Jádro pudla?

Klíčová slova: narození, národnost, kdo je Petr Čech?, osobnosti, sport, vysvětlení, kde se narodil Petr Čech?, Petr Čech, život, popis, biografie, životopis, wiki, místo narození, kdy se narodil Petr Čech?, Petr Čech

Pojem Petr Čech je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Hledejte výraz Petr Čech v dalších zdrojích

Vyhledat termín Petr Čech ve vyhledávači Yahoo

Hledat frázi Petr Čech na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Petr Čech ve Wikimedia Commons

Zkusit najít slovo Petr Čech ve Wikipedii

Hledat termín Petr Čech ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Petr Čech například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikislovníku, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Lingea slovnících.

Jiné zajímavé termíny, pojmy, hesla, slova, osobnosti, lidi

Stručná biografie, resp. životopis osoby Petr Čech

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Petr Čech? Kdy se narodil Petr Čech? Kde se narodil Petr Čech? Petr Čech se nachází v sekci Sport

Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz. Předem se omlouváme za případné chyby v textech. Uvítáme vaši pomoc a zpětnou vazbu.Texty bohužel nestíháme pravidelně upravovat, proto mohou obsahovat zastaralé, neaktuální, neplatné nebo nepřesné údaje. Pokuste se též vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Petr Čech dejme tomu např. v populární Wikipedii, kde naleznete nejspíše mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Petr Čech i v jiné kategorii než je sport.