Kdo je to?
Kdo je Ondřej Kúdela? Životopis Ondřej Kúdela, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Ondřej Kúdela

Kdo je Ondřej Kúdela? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Ondřej Kúdela je profesionální fotbalový obránce. S fotbalem začínal v moravském klubu 1. FC Slovácko, za které si v roce 2005 poprvé zahrál ligový zápas. Po dvou letech v hlavním týmu Slovácka přestoupil do pražské Sparty. Za ni však odehrál pouze šest zápasů a byl poslán hostovat do Kladna. V roce 2009 přešel do Mladé Boleslavi, ve které nakonec vydržel až do roku 2017 a 177 odehraných zápasů svědčí o tom, že byl důležitou oporou. S Mladou Boleslaví v sezónách 2010/11 a 2015/16 vyhrál Český fotbalový pohár. V roce 2017 se měl usadit v Liberci, ale velký zájem o něj projevila Slavia a Kúdela se podruhé stěhoval do Prahy. Dres Slávie obléká dodnes a celkem v něm odehrál 84 zápasů. Působení ve Slavii je velmi úspěšné, protože od přestupu v roce 2018 každý rok slavil ligový titul i vítězství v Poháru FAČR. Díky tomu si zahrál rovněž Ligu mistrů.
Od mládežnických kategorií reprezentuje Českou republiku a v roce 2007 získal stříbrnou medaili z mistrovství světa. Za seniorskou reprezentaci hraje od roku 2019 a celkem odehrál 8 zápasů. Další měl přidat na Mistrovství Evropy, ale nakonec se nemohl zúčastnit. V zápase proti Rangers FC údajně rasisticky nadával Glenu Kamarovi a UEFA rozhodla, že příštích deset zápasů nesmí odehrát. To se týkalo také EURA, na kterém proto nesměl startovat.



Kdo je Ondřej Kúdela? Životopis Ondřej Kúdela, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Ondřej Kúdela

Národnost: česká
Datum narození: 26. března 1987
Místo narození: Pitín

Tento text (Ondřej Kúdela) můžete samozřejmě sdílet s vašimi známými a kamarády na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Pamatujete si definici pojmu Pracharanda? Vzpomenete si na definici slova Plichta? Znáte termín Výuční list? Vzpomněli byste si na význam slova Šílenství?

Klíčová slova: lexikon, národnost, místo narození, osobnosti, osobnost, biografie, Ondřej Kúdela, život, životopis, Ondřej Kúdela, informace, sport, kdo je Ondřej Kúdela?, sport, vysvětlení, kde se narodil Ondřej Kúdela?

Pojem Ondřej Kúdela je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Vyhledat termín Ondřej Kúdela ve Wikislovníku

Hledat slovo Ondřej Kúdela v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat heslo Ondřej Kúdela ve fulltextu vyhledávače Info.com

Najít heslo Ondřej Kúdela ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít slovo Ondřej Kúdela ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Ondřej Kúdela například ve vyhledávači Seznam.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve Wikipedii, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Stručná biografie, resp. životopis osoby Ondřej Kúdela

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Ondřej Kúdela? Kdy se narodil Ondřej Kúdela? Kde se narodil Ondřej Kúdela? Ondřej Kúdela se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, potápěč, ondřej Kúdela, ilustrační obrázek

Sepsáno redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu se mohou v textech vyskytovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Ondřej Kúdela řekněme v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete o něco delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ondřej Kúdela i v jiné kategorii než je sport.