Kdo je to?
Kdo je Roger Federer? Životopis Roger Federer, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Roger Federer

Kdo je Roger Federer? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Roger Federer, nazývaný také FedEx, je profesionální tenista s mnoha oceněními a rekordy. Je označován za historicky nejlepšího hráče okruhu ATP. S raketou si začal hrát již ve věku tří let. Vyhrál švýcarské juniorské mistrovství všech kategorií. V roce 1995 vyhrál všechny tituly na neoficiálním juniorském mistrovství světa a v roce 1998 již byl juniorskou světovou jedničkou. V seniorském žebříčku se dostal za rok na 64. místo a v roce 2004 se stal světovou jedničkou.
Roger Federer se také věnuje charitě. V roce 2006 byl organizací UNICEF jmenován velvyslancem dobré vůle.



Kdo je Roger Federer? Životopis Roger Federer, osobnosti, slavný člověk z kategorie sport

Hlavní data o osobě Roger Federer

Národnost: Švýcarsko
Datum narození: 8.8.1981
Místo narození: Basilej

Tento text (Roger Federer) můžete samozřejmě sdílet s přáteli na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Vzpomenete si na definici slova Soft skills? Víte co je Kuťa? Vzpomněli byste si co znamená slovo Liberalismus? Vzpomněli byste si co označuje výraz Rodokmen?

Klíčová slova: kde se narodil Roger Federer?, osobnosti, narození, vysvětlení, wikipedie, místo narození, sport, zajímavosti, biografie, datum narození, život, Roger Federer, osobnost, informace, popis, sport

Pojem Roger Federer je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Hledat videa s názvem Roger Federer na Youtube

Hledat slovo Roger Federer ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít Roger Federer ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít termín Roger Federer ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít slovo Roger Federer na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Roger Federer například ve fulltextu Google.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Biografie, životopis, kdo je to Roger Federer?

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku Kdo je to Roger Federer? Kdy se narodil Roger Federer? Kde se narodil Roger Federer? Roger Federer patří do kategorie Sport

Kategorie sport, formule, roger Federer, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Na informace uvedené na těchto stránkách neposkytujeme záruku. Texty mohou obsahovat nepřesnosti a chyby za které se předem omlouváme. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Doporučujeme taktéž hledat informace osobnost, osobu, člověka Roger Federer řekněme třeba v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete podrobný text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Roger Federer i v jiné kategorii než je sport.