Kdo je to?
Kdo je Sandra Kleinová? Životopis Sandra Kleinová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Sandra Kleinová

Kdo je Sandra Kleinová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, sport

Sandra Kleinová je bývalá česká profesionální tenistka.
Sandra se narodila 8. května 1978 v Praze ve slavné rodině. Její maminkou totiž je Andrea Čunderlíková (herečka známá především jako Ina ze seriálu Nemocnice na kraji města), tatínkem je pak Ladislav Klein (hudebník, kytarista a klávesista známý třeba z Olympiku). Sandřiným strýcem je bývalý profesionální tenista a trenér Jiří Hřebec, což ji možná dovedlo k samotnému tenisu. Sandra hrála tenis už jako dítě, začala v osmi letech a měla velmi nadějné začátky. Vyhrála Mistrovství ČR do 12 let, do 16 let i do 18 let. K jejím největším úspěchům mezi dospělými patří účast ve finále TVA Cup Open v Nagoji v roce 2015, a semifinále ve Stockholmu v roce 2004. Na Australian Open se nejdále dostala do 3. kola v roce 1997, na French Open, Wimbledonu a US Open do 2. kola. Nejvýše byla v žebříčku WTA na 41. místě ve dvouhře v roce 1998 a 209. ve čtyřhře v roce 2000. V roce 2007 musela profesionální kariéru ukončit z důvodu zranění kolene. Přesto hraním tenisu vydělala přes 750 000 dolarů (asi 16 000 000 Kč).
Po ukončení kariéry se vrhla na komentování tenisu na Eurosportu, kde může zúročit i herecké nadání po mamince.



Kdo je Sandra Kleinová? Životopis Sandra Kleinová, osobnosti, slavná žena z kategorie sport

Hlavní data o osobě Sandra Kleinová

Národnost: česká
Datum narození: 8. 5. 1978
Místo narození: Praha

Tento text (Sandra Kleinová) můžete samozřejmě sdílet s bližními na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Víte co je Maligní? Pamatujete si definici pojmu Legislativa? Rozumíte pojmu Superhrubá mzda? Vzpomněli byste si co znamená slovo Trestní oznámení?

Klíčová slova: osobnosti, sport, národnost, kdy se narodila Sandra Kleinová?, místo narození, Sandra Kleinová, kde se narodila Sandra Kleinová?, vysvětlení, život, informace, narození, popis, sport, zajímavosti, wikipedie, wiki

Pojem Sandra Kleinová je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít pojem Sandra Kleinová na Google.cz

Hledejte bez špehování slovo Sandra Kleinová ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat slovo Sandra Kleinová ve Wikislovníku

Vyhledat termín Sandra Kleinová ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít pojem Sandra Kleinová na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Sandra Kleinová například ve videích na Youtube, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v Microsoft Bing nebo v Google překladači.

Zkuste také následující odborné pojmy, osobnosti, termíny a hesla

Životopis, kdo je Sandra Kleinová? Stručná biografie

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku Kdo je to Sandra Kleinová? Kdy se narodila Sandra Kleinová? Kde se narodila Sandra Kleinová? Sandra Kleinová se nachází v sekci Sport

Kategorie sport, horolezec, sandra Kleinová, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka Sandra Kleinová dejme tomu v české verzi Wikipedia.cz, kde naleznete nejspíš komplexnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Sandra Kleinová i v jiné kategorii než je sport.