Kdo je to?
Kdo je Aleš Chmelař? Životopis Aleš Chmelař, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Aleš Chmelař

Kdo je Aleš Chmelař? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Aleš Chmelař je český ekonom a vysoký státní úředník.
Studoval ekonomické obory ve Francii a ve Velké Británii na London School of Economics. Získal titul MSc.
Po studiích působil na různých pozicích v Bruselu (například v Radě Evropské unie). Začal se specializovat na ekonomická a diplomatická témata spojená s Evropskou unií. Toho využil po návratu do České republiky, kdy začal působit ve státní správě na pozicích spojených s odbornou znalostí EU. Pracoval například jako ředitel Odboru koordinace hospodářským politik EU. V roce 2017 začal zastávat prestižní funkci státního tajemníka pro evropské záležitosti. V roce 2018 však na tomto postu skončil a přesunul se na Ministerstvo zahraničí, kde se stal náměstkem ministra zahraničí.
Je členem ČSSD. Jeho manželkou je exministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová.



Kdo je Aleš Chmelař? Životopis Aleš Chmelař, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Aleš Chmelař

Národnost: česká
Datum narození: 11. září 1987
Místo narození: Brno

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Aleš Chmelař sdílet s vašimi kamarády, známými a přáteli na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Víte co je Důlčík? Pamatujete si definici pojmu Hemolýza? Rozumíte pojmu Hemofilie? Vzpomněli byste si co znamená slovo Oltář?

Klíčová slova: narození, vysvětlení, osobnost, zajímavosti, národnost, datum narození, lexikon, Aleš Chmelař, život, kdo je Aleš Chmelař?, informace, kdy se narodil Aleš Chmelař?, popis, místo narození, Aleš Chmelař, životopis

Pojem Aleš Chmelař je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Vyhledat termín Aleš Chmelař ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít Aleš Chmelař ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít výraz Aleš Chmelař na Google obrázcích

Vyhledat pojem Aleš Chmelař ve fulltextu Seznam.cz

Hledat pojem Aleš Chmelař v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Aleš Chmelař například v Microsoft Bing, v Lingea slovnících, ve Wikipedii, ve fulltextu Yahoo.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr osobností, pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Stručná biografie, resp. životopis osoby Aleš Chmelař

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Aleš Chmelař? Kdy se narodil Aleš Chmelař? Kde se narodil Aleš Chmelař? Aleš Chmelař se nachází v kategorii Politika

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Zkuste hledat informace osobnost, osobu, člověka Aleš Chmelař řekněme v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíš delší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Aleš Chmelař i v jiné kategorii než je politika.