Kdo je to?
Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fundamentalista? Lidé, politika

Fundamentalista

Co znamená a jaký je význam slova Fundamentalista?

Fundamentalista je označení pro člověka, který lpí na základních principech. Toto pojmenování bývá často využíváno v náboženství.
Zde je fundamentalista člověk, který trvá na doslovném výkladu základních náboženských textů a v tomto znění je chce i aplikovat do života. Je přesvědčen o své pravdě a není tolerantní vůči odlišným náhledům nebo jiným bohům. Často moralizuje a může prosazovat xenofobní názory.



Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fundamentalista? Lidé, politika

Sdílejte tuto stránku se slovem Fundamentalista se známými na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Znáte pojem Polenta? Vzpomněli byste si na význam slova Gnozeologie? Pamatujete si definici pojmu Export? Znáte definici termínu Carsharing?

Klíčová slova: Fundamentalista, politika, politika, synonymum, odborný výraz, wikipedie, termín, formulace, přesný výraz, původ slova, význam, význam slova, co znamená, přesný výraz, význam pojmu, etymologie

Pojem Fundamentalista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Fundamentalista

Vyhledat heslo Fundamentalista ve vyhledávači Yandex

Hledat frázi Fundamentalista ve vyhledávači Qwant

Hledejte bez špehování slovo Fundamentalista ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat videa s názvem Fundamentalista na Youtube

Hledat výraz Fundamentalista v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Fundamentalista například ve Wikipedii, v Google překladači, ve fulltextu Google.cz, v Google obrázcích nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů, osobnosti

Vysvětlení významu slova Fundamentalista, definice, vysvětlení pojmu

Teďka už zajisté víte Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Fundamentalista? Definice pojmu Fundamentalista je v kategorii Politika

Kategorie politika, první ministr, fundamentalista, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Text zveřejněný na těchto webových stránkách má pouze informativní charakter a může obsahovat nepřesnosti či chyby. Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. Zkuste najít informace výraz,heslo, text, pojem řekněme v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete podrobně vysvětlený popis. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic podle různých oborů. Zkuste hledat odborný výraz Fundamentalista i v jiné sekci než je kategorie politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.