Kdo je to?
Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fundamentalista? Lidé, politika

Fundamentalista

Jaký je význam slova Fundamentalista? Co to znamená?

Fundamentalista je označení pro člověka, který lpí na základních principech. Toto pojmenování bývá často využíváno v náboženství.
Zde je fundamentalista člověk, který trvá na doslovném výkladu základních náboženských textů a v tomto znění je chce i aplikovat do života. Je přesvědčen o své pravdě a není tolerantní vůči odlišným náhledům nebo jiným bohům. Často moralizuje a může prosazovat xenofobní názory.



Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Fundamentalista? Lidé, politika

Tento text (Fundamentalista) můžete sdílet s přáteli na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Znáte pojem Polenta? Vzpomněli byste si co označuje výraz Malus? Pamatujete si definici pojmu Export? Znáte termín Lýčí?

Klíčová slova: formulace, Fundamentalista, odborný výraz, význam slova, termín, wiki, informace, původ slova, synonymum, lexikon, význam, politika, politika, definice, přesný výraz, přesný význam

Pojem Fundamentalista je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Fundamentalista ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Fundamentalista ve Wikipedii

Vyhledat slovo Fundamentalista ve Wikislovníku

Vyhledat termín Fundamentalista ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat pojem Fundamentalista ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Fundamentalista například ve Wikislovníku, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve videích na Youtube nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledaná slova, osobnosti, termíny a odborné pojmy

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Fundamentalista

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit Kdo je to Fundamentalista? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Fundamentalista? Definice pojmu Fundamentalista patří do kategorie Politika

Kategorie politika, kongresmenka, fundamentalista, ilustrační obrázek

Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz. Uvedené texty jsou poskytovány bez záruky. Mohou obsahovat faktické, resp. pravopisné chyby za něž se předem omlouváme. Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Pokuste se také najít informace pojem, slovo, termín, heslo, definici, výraz třeba v české Wikipedii, kde můžete najít podrobný popis. Berte prosím na vědomí, že slovní spojení mívají několik různých významů v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Fundamentalista v jiné sekci než politika.

Navštivte další náš web, kde se dozvíte definici různých pojmů včetně počítačových pojmů a pojmů se světa hardware a software.