Kdo je to?
Kdo je Ladislav Špaček? Životopis Ladislav Špaček, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Ladislav Špaček

Kdo je Ladislav Špaček? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Ladislav Špaček je český spisovatel, znalec etikety a bývalý prezidentský mluvčí.
Absolvoval Pedagogickou fakultu Ostravské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy. Následně se věnoval výuce bohemistiky.
Po roce 1989 přešel k novinařině, kdy působil v Československé televizi. Od roku 1992 potom zastával funkci tiskového mluvčího prezidenta Václava Havla.
Známý je především jako popularizátor etikety. Etiketa je tématem řady jeho přednášek, knih i televizních pořadů. Z toho důvodu se mu někdy přezdívá Mistr Etiketa.
Ladislav Špaček je autorem celé řady knih. Např.: Velká kniha etikety (2005), Etiketa do kapsy (2016), Moderní etiketa (2019) nebo Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii (2021). Některé jeho knihy se zaměřují na dětského čtenáře; např: Tereza - Etiketa pro dívky (2014) nebo Etiketa pro holky a kluky (2022).



Kdo je Ladislav Špaček? Životopis Ladislav Špaček, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní informace o osobě Ladislav Špaček

Národnost: česká
Datum narození: 17. srpna 1949
Místo narození: Ostrava

Líbí se stručný životopis s osobou Ladislav Špaček? Pak se podělte s kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Vzpomenete si na definici slova Oscilace? Pamatujete si definici pojmu Maloobchod? Vzpomněli byste si co znamená slovo Kastrace? Vzpomněli byste si co znamená slovo Borelióza?

Klíčová slova: národnost, wiki, wikipedie, život, kdy se narodil Ladislav Špaček?, biografie, popis, politika, Ladislav Špaček, osobnost, místo narození, Ladislav Špaček, kde se narodil Ladislav Špaček?, osobnosti, vysvětlení, informace

Pojem Ladislav Špaček je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Zkuste zjistit více informací o slovu Ladislav Špaček v následujících zdrojích

Hledejte bez špehování slovo Ladislav Špaček ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat heslo Ladislav Špaček ve vyhledávači Yahoo

Vyhledat výraz Ladislav Špaček na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Ladislav Špaček ve Wikimedia Commons

Hledat termín Ladislav Špaček v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Ladislav Špaček například ve fulltextu Yahoo.com, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve Wikislovníku nebo v projektu slovnik.cz.

Vybrané odborné pojmy, osobnosti, termíny a slova

Životopis, kdo je Ladislav Špaček? Stručná biografie

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit Kdo je to Ladislav Špaček? Kdy se narodil Ladislav Špaček? Kde se narodil Ladislav Špaček? Ladislav Špaček se nachází v kategorii Politika

Kategorie politika, vlajka národ, ladislav Špaček, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Pokuste se vyhledat informace osobnost, osobu, člověka Ladislav Špaček dejme tomu v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete rozsáhlejší text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Ladislav Špaček i v jiné kategorii než je politika.