Kdo je to?
Kdo je Lenka Bradáčová? Životopis Lenka Bradáčová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Lenka Bradáčová

Kdo je Lenka Bradáčová? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Lenka Bradáčová je česká státní zástupkyně. Od roku 2012 zastává post vrchní státní zástupkyně v Praze.
Vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a dosáhla titulu JUDr. a Ph.D.
Po studiích začala pracovat jako státní zástupkyně v Litoměřicích. V roce 2012 se stala vrchní státní zástupkyní v Praze. V rámci České republiky jde o významnou funkci, neboť v soustavě státních zastupitelství jde o jeden z nejvyšších postů. Nejvyšší státní zástupce má sídlo v Brně, pak následuje dvojice Vrchních státních zastupitelství v Praze a Olomouci a následují krajská a okresní státní zastupitelství.
Jméno Lenky Bradáčové zaznívá v mediálním prostoru poměrně často, protože dozorovala řadu velkých a důležitých trestních kauz. Zřejmě nejznámější je úplatkářská kauza politika Davida Ratha. Dále dozorovala například kauzu Bereta, ve které docházelo k vynášení informací z trestního řízení.



Kdo je Lenka Bradáčová? Životopis Lenka Bradáčová, osobnosti, slavná žena z kategorie politika

Hlavní informace o osobě Lenka Bradáčová

Národnost: česká
Datum narození: 1. března 1973
Místo narození: Roudnice nad Labem

Budeme rádi, pokud budete tuto stručnou biografii s osobou Lenka Bradáčová sdílet s vašimi kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Vzpomněli byste si co znamená slovo Panko strouhanka? Pamatujete si definici pojmu MŠMT? Víte, co je to Apnoe? Vzpomněli byste si co znamená slovo Alternativni léčba?

Klíčová slova: osobnost, Lenka Bradáčová, kdo je Lenka Bradáčová?, narození, popis, politika, osobnosti, kdy se narodila Lenka Bradáčová?, životopis, Lenka Bradáčová, národnost, život, biografie, kde se narodila Lenka Bradáčová?, wiki, místo narození

Pojem Lenka Bradáčová je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Zkusit najít frázi Lenka Bradáčová ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Lenka Bradáčová ve Wikimedia Commons

Najít heslo Lenka Bradáčová v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Hledat videa s názvem Lenka Bradáčová na Youtube

Hledat frázi Lenka Bradáčová na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Lenka Bradáčová například v metavyhledávači Info.com, v Google překladači, ve ruském vyhledávači Yandex, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Lingea slovnících.

Náhodná hesla, významy slov, odborné termíny, výrazy, pojmy, osobnosti

Životopis, kdo je Lenka Bradáčová? Stručná biografie

Tyto stránky vám umožnili zjistit Kdo je to Lenka Bradáčová? Kdy se narodila Lenka Bradáčová? Kde se narodila Lenka Bradáčová? Lenka Bradáčová je v sekci Politika

Kategorie politika, první ministr, lenka Bradáčová, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Zkuste najít informace osobnost, osobu, člověka Lenka Bradáčová dejme tomu v projektu Wikipedie, kde můžete najít nejspíše delší a podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Lenka Bradáčová i v jiné kategorii než je politika.