Kdo je to?
Kdo je to Levičák? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Levičák? Lidé, politika

Levičák

Jaký je význam slova Levičák? Co to znamená?

Levičák je člověk zastávající levicové názory, tedy zastánce systému, který podporuje zájem většiny. Jeho hlavní ideou je solidarita, která bere ohledy na individuální možnosti jedince. Často prosazuje solidaritu i s těmi, kteří se do obtížné situace dostali vlastní vinou.
Označení levičák může mít mírně hanlivý nádech.



Kdo je to Levičák? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Levičák? Lidé, politika

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku kdo je to Levičák? s vašimi kamarády na veřejných sociálních sítích (Facebook, Pinterest, Reddit či Twitter).

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Vzpomněli byste si na význam slova Pomelo? Pamatujete si definici pojmu Poločas rozpadu? Víte co je Refinancování? Vzpomněli byste si co znamená slovo Podmiňovací způsob?

Klíčová slova: přesný výraz, význam, informace, slovo, význam pojmu, Levičák, přesný výraz, termín, Levičák, politika, etymologie, popis, politika, synonymum, lexikon, definice

Pojem Levičák je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Najít slovo Levičák ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Levičák na Youtube

Zkusit najít pojem Levičák ve Wikislovníku

Zkusit najít Levičák na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Levičák ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Levičák například ve videích na Youtube, v Google překladači, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v projektu slovnik.cz.

Často žádané pojmy, osoby, výrazy, osobnosti, odborné termíny a slova

Co znamená Levičák? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Levičák? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Levičák? Definice pojmu Levičák je v sekci Politika

Kategorie politika, poslanec, levičák, ilustrační obrázek

Text vytvořen redaktory Superia.cz. Všechny údaje jsou bez záruky. V obsahu stránek mohou být pravopisné, faktické chyby i nepřesnosti. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Doporučujeme zkusit nalézt informace pojem, slovo, termín, definici dejme tomu například ve Wikipedii, kde můžete najít rozsáhlejší popis. Berte prosím v úvahu, že pojmy mohou mít víc definic podle toho o jaký obor se jedná. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika.

Víte, co znamená zkratka HPP, JOP nebo EIA? Odpověď můžete získat zde.