Kdo je to?
Kdo je Marek Prchal? Životopis Marek Prchal, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Marek Prchal

Kdo je Marek Prchal? Životopis, zajímavosti, informace, biografie, politika

Marek Prchal je český marketér. Známý především jako hlavní postava PR kampaně hnutí ANO a jeho lídra Andreje Babiše.
Působil jako marketingový specialista pro celou řadu podniků a projektů. Mimo jiné pro Magistrát hlavního města Prahy, TOP O9, ale také pro Pepsi či Snickers.
V roce 2013 se profesně spojil s hnutím ANO, které tehdy bylo na politické scéně nové. Podílel se na jeho kampaních k několikerým volbám a vytvářel PR pro jeho zakladatele Andreje Babiše a další významné představitele hnutí. Hned první volby do Poslanecké sněmovny byly pro ANO úspěšné a hnutí se stalo součástí vládní koalice.
Prchalův styl marketingového vedení kampaní a PR je považován za úspěšný, nicméně často čelí kritice kvůli zkreslování reality, manipulacím, neetičnosti atd. Vzhledem k silným emocím, které kampaně Andreje Babiše a hnutí ANO vzbuzují, se veřejnost začala více zajímat o to, kdo je tvoří, a tak se stal Marek Prchal známou osobností. V současnosti je v České republice jakýmsi symbolem politického marketingu.
Jeho manželkou je známá kuchařka, spisovatelka a moderátorka Dita Pecháčková (známější jako Dita P.)



Kdo je Marek Prchal? Životopis Marek Prchal, osobnosti, slavný člověk z kategorie politika

Základní údaje o osobě Marek Prchal

Národnost: česká
Datum narození: 26. června 1974

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Marek Prchal s kolegy na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Znáte definici termínu MATLAB? Víte co je Slovo podřazené? Vzpomněli byste si co označuje výraz Hereze? Vzpomněli byste si co označuje výraz Kardigan?

Klíčová slova: biografie, osobnost, informace, politika, životopis, wikipedie, zajímavosti, kdo je Marek Prchal?, datum narození, Marek Prchal, kdy se narodil Marek Prchal?, lexikon, popis, národnost, osobnosti, život

Pojem Marek Prchal je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Najít slovo Marek Prchal ve Wikipedii

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Marek Prchal ve Wikimedia Commons

Hledejte bez špehování slovo Marek Prchal ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít slovo Marek Prchal na Google obrázcích

Hledat výraz Marek Prchal v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Marek Prchal například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, ve Wikislovníku nebo v Lingea slovnících.

Víte co znamenají tato slova, hesla, osobnosti, odborné termíny a pojmy?

Biografie, životopis, kdo je to Marek Prchal?

Na této webové stránce jste se dozvěděli Kdo je to Marek Prchal? Kdy se narodil Marek Prchal? Marek Prchal patří do sekce Politika

Kategorie politika, poslanec muž, marek Prchal, ilustrační obrázek

Text byl sepsán pro server Superia.cz. Velmi pečlivě jsme procházeli veškeré zveřejněné texty. Přes to vše se může stát, že je zde nesprávná, nepřesná či neaktuální informace. Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. Můžete též vyzkoušet hledat informace osobnost, osobu, člověka Marek Prchal dejme tomu například v projektu Wikipedia, kde můžete najít mnohem podrobnější text, resp. životopis. Jména některých osobností se shodují s jinými žijícími i nežijícími a to napříč obory. Hledejte proto osobnost Marek Prchal i v jiné kategorii než je politika.