Kdo je to?
Kdo je to Pravičák? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pravičák? Lidé, politika

Pravičák

Co znamená a jaký je význam slova Pravičák?

Pravičák je poměrně široké označení. V základním významu pojmenovává větší množství ideologií a politických stanovisek. Pojem pravičák se nejčastěji používá pro příslušníka skupiny, který podporuje zachování tradic v oblasti tradičních hodnot a obyčejů, sociálního členění, ekonomických svobod a minimalizace pravomocí státu ve společnosti.
Pravičáci jsou zastánci kapitalizmu, soukromé kontroly výrobních prostředků, tržního hospodářství a volného trhu.



Kdo je to Pravičák? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Pravičák? Lidé, politika

Tento text (Pravičák) můžete sdílet s přáteli na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Pamatujete si definici pojmu Praganda? Znáte definici termínu Verpánek? Znáte termín Valgomed? Pamatujete si definici pojmu Forex?

Klíčová slova: co znamená, Pravičák, lexikon, vysvětlení, původ slova, termín, etymologie, přesný význam, význam pojmu, pojem, politika, popis, Pravičák, význam slova, heslo, význam

Pojem Pravičák je v kategorii Politika, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Hledat pojem Pravičák ve fulltextu Seznam.cz

Hledejte bez špehování slovo Pravičák ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat pojem Pravičák ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít výraz Pravičák v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Najít slovo Pravičák ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Pravičák například v metavyhledávači Info.com, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Microsoft Bing, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Význam slova, definice, pojem, vysvětlení co znamená Pravičák

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku Kdo je to Pravičák? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Pravičák? Definice pojmu Pravičák patří do kategorie Politika

Kategorie politika, vlajka čtyři barvy, pravičák, ilustrační obrázek

Text vytvořen pro server Superia.cz. Texty mohou obsahovat chyby. Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Pokuste se také najít informace výraz, slovo, definici, slovíčko třeba ve známé Wikipedii, kde naleznete nejspíš podrobnější text. Nezapomeňte, že jednotlivé výrazy mohou mít víc významů v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Pravičák v jiné sekci než politika.

Máte malé děti a potřebujete je zabavit? Vyzkoušejte omalovánky online. Nic není třeba tisknout a vše je zdarma ve vašem prohlížeči.