Kdo je to?
Kdo je to Cvičitel? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Cvičitel? Lidé, sport

Cvičitel

Co znamená a jaký je význam slova Cvičitel?

Cvičitel je termín pro člověka, který je vyškolený nebo vystudovaný v oblasti sportu nebo jakéhokoliv cvičení a jeho úkolem je trénovat nebo cvičit ostatní lidi. Synonymem pro cvičitele je také trenér, instruktor, lektor nebo kouč. V přechýleném tvaru jsou to pak cvičitelka, trenérka, instruktorka, lektorka nebo koučka.
V současné době se často můžeme setkat s termínem „cvičitel zdravotní tělesné výchovy“, který může předcvičovat například osobám se zdravotním postižením, ale i osobám, které mají jakékoliv zdravotní problémy (se zády, rukama atd.) Takovýto cvičitel nabízí klientům většinou cviky vybrané z jiných oblastí (jóga, fitness, kardio, pilates), a uzpůsobuje je osobám podle jejich zdravotních omezení (cukrovka, epilepsie). Díky tomu může cvičit prakticky každý.
Dále se termín cvičitel používá ve sportovním odvětví jezdectví. Cvičitel zde má za úkol naučit klienta sedět v sedle koně, bezpečně se pohybovat a pečovat o koně, v dalších fázích pak má naučit klienta základní pohyby koně, základní drezuru, základní skokovou výbavu a bezpečný pohyb v terénu.



Kdo je to Cvičitel? Vysvětlení, význam, co znamená slovo, termín, pojem Cvičitel? Lidé, sport

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Rozumíte pojmu Fettuccine? Vzpomněli byste si na význam slova Glukopur? Znáte definici termínu Variabilní symbol? Znáte definici termínu Sambo?

Klíčová slova: přesný význam, termín, informace, přesný výraz, Cvičitel, synonymum, wikipedie, wiki, význam slova, sport, sport, původ slova, definice, lexikon, formulace, význam pojmu

Pojem Cvičitel je v kategorii Sport, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Najít termín Cvičitel ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Cvičitel ve Wikipedii

Vyhledat termín Cvičitel ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat výraz Cvičitel ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat slovo Cvičitel v ekologickém vyhledávači Ecosia.org

Dál můžete zkusit hledat slovo Cvičitel například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Často hledaná hesla, osobnosti, odborné termíny, pojmy, slova

Co znamená Cvičitel? Definice pojmu, význam a vysvětlení slova

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit Kdo je to Cvičitel? Vysvětlení, co znamená výraz, resp. slovo Cvičitel? Definice pojmu Cvičitel je v kategorii Sport

Kategorie sport, basketbalistka, cvičitel, ilustrační obrázek

Text napsán pro Superia.cz. Neručíme za správnost a úplnost informací na Webových stránkách uvedených. Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Aktuální informace lze většinou nalézt výraz,heslo, text, pojem kupříkladu v internetové encyklopedii Wikipedia, kde naleznete nejspíš podrobnější text. Berte v úvahu, že termíny mohou mít víc definic v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste najít odborný termín i v jiné sekci než v sport.